Ahli Kelab Kad !!

Apr 8, 2010

Home » » Mangkuk ayun!!!!!!!!!!!!!!

Mangkuk ayun!!!!!!!!!!!!!!

Tadik dalam pukul 9.55mlm...teman g anto asbenn teman g keroje...dia sepatutnye keje 24jam arini tapi dia mintak MO locum cover dari pukul 5pm-10pm...jadik,dapatla dia balik ikut teman g merendek kat pasar malam....




Masa teman g anto tadik,..tetiba mcm ada roadblock kat traffic light depan lintasan keretapi kat Tesco..teman xdapat nak nampak apa yg jadik...xde plak teman nmpak kot2 la ada kereta accident ke..motor terbaring tengah jalan ke....elok je jalan...atau diaorg nih saje nk buat Taiping jem malam2 hari nih???....xkose nk pk!




Sampai je Columbia...ada la pesakit tu bercerita dengan asbenn teman..dia kata ada perompak naik motor kene tembak kat Kamunting...humangg aaiiii!!!!...tegak bulu roma teman dengo..patutla diaorg block jalan sampai ke Tesco..dengar je pesakit tu cakap mcm tu..terus asbenn teman pesan bawak keter elok2..hehe




On the way balik tu,..nk jadi citer traffic light kat Tesco tu merah...elok je hijau,..teman pon amikla selekoh..dah nama pon selekoh..mestila xleh bawak keter laju..elok je teman nk amik selekoh...tup2 ada la siamang tanah yg xreti bahasa boleh pintas kereta teman..kalo pintas lepas,...teman xkesah tapi ( angin giler teman dah nak menyerang).. masalahnye dia pintas nyaris xkene keter teman...terpaksa la teman buat brek emergency..bila teman toleh nk tengok siapake mangkuk ayun yang bangang sangat tu...BUDAK PEREMPUAN!!!!!...minah2 sengal tu siap boleh sengih2 mcm xde pape pastu boleh terus balh je..mcm teman la yg salah...BANGANG!!!!!!....ko xbelajo amik lesen ke?..sekolah memandu mana yg ajar ko pintas kereta kat selekoh sebelah kanan???!!!!..mmg malang la ko....teman kalo ikut hati,..nak je kejar diaorg pehtu langgar je minah2 sengal tu....puas sket hati.. sekurang2nye dapat jugak dia HADIAH dari teman,...biar patah kaki ke..patah tangan ke...patah gigi ke..apa2 yg patut la..




tu la dianye...kecik2 xmo mati..dah besar..menyusahkan org lain..sib baikla teman sempat pegang afif..kalo kata la apa2 jadi dengan afif..jgn la korang terperanjat tengok muka teman keluar tajuk utama paper esok...bak kata asbenn teman..teman ni nampak aje lek-lek ajer...tp janganla cari pasal..mmg saje la menempah 'lif'..hahahaha




buat minah2 sengal tu..(mana tau kot diaorg bace blog teman)..lain kali pikir pakai otak..jangan pikir guna jambul yg cantik sangat kat kepala tu..ada akai guna..jgn harap muka lawa tapi BANGANG..kalo dah jatuh motor pehtu tersagat plak muka yg cun sgt tu kat tar jalan...xde maknanye dah bengong oi....LU PK LA SENDRIK!!!!

4 comments

Apr 9, 2010, 8:40:00 AM

sib baek ko tak apa2...seb baek TAH ko pon tak apa2! mmg mangkuk hayun betol. wei...tukar layout lg!

Apr 9, 2010, 9:12:00 AM

sabar....sabar....

Apr 9, 2010, 1:35:00 PM

marahnye die.. biase la tu.. mmg slalu kene cam tu..

Apr 10, 2010, 4:39:00 PM

kak z : aku berkenan layout nih...santeq weh!!

eila : sabar??..xde makna!!!

eda : gile marah time tuh..aku xkesah sgt kalo aku jer yg ada dlm keter time tuh..masalahnye afif pon ada..

Post a Comment