Ahli Kelab Kad !!

Jul 7, 2010

Home » » Pengumuman penting!!!....

Pengumuman penting!!!....

Setelah memberi masa kepada pemenang semua untuk memberi jawapan..setelah  berhari-hari menunggu..teman akhirnye telah men'decide'kan diri untuk mencabut semula 2 undi kepada 2 peserta GA teman yg tak memberi feedback.... ( FANA & miszsyalala)...


Oleh itu...nama pemenang baru untuk hadiah yang tidak dituntut adalah.....jeng-jeng.......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Nigina  ( untuk hadiah misteri dari teman)

Jadi..kepada pemenang baru...sila la emelkan pada teman alamat,nama penuh serta no telepon untuk memudahkan teman menghantar hadiah... emel teman sparklemaneh@gmail.com ...seboleh-bolehnye antarla mlm nih..jadi,..senang....esok teman tinggal poskan ajer...lama sangat dah nih tertunda sesi menghantar hadiah..rasa bersalah sangat2 pada pemenang yang lain.... jadi,..pada pemenang yang baru...sila bagi kejesama yang padu ye..moga semua keje teman nih tak tertangguh lagik lama.....Amin

7 comments

Jul 7, 2010, 8:55:00 PM

ohhhooo.. outstation kot.. tu yg tak ffedback...

Jul 7, 2010, 9:25:00 PM

waaahhh...ni akak teman gak ni....ari2 dier ajak join...cam xmls ckit..alih2 dier lak dpt adiah misteri...huhhhu...congrate nigina.....

Jul 7, 2010, 11:36:00 PM

kakyong : tu la kot..outstation gamaknye..tu yg xjumpe2 stesten blog teman..hehehe

syawalsimpsons : wah....nnti awk tulun bgtau dia eh yg die menang....suh cpt2 anta add...hehe

Jul 8, 2010, 7:53:00 AM

alhamdullilah... haritu masa cabut undi ingatkan dah takda nama nigina.. akhirnya rezeki masih menyebelahi... syukur sesangat.. terima kasihhh sesangat... yahoo.. nanti kita hantar detail dengan segera yer..

Jul 8, 2010, 7:57:00 AM

kita dah hantar detail kat email yer... tq...

Jul 8, 2010, 9:51:00 AM

alhamdulillah...semua address pemenang teman udah dapat....by this afternoon...semua hadiah akan di send out...

Jul 9, 2010, 9:43:00 AM

tahniah untuk sume.. =)

Post a Comment