Ahli Kelab Kad !!

Oct 1, 2010

Home » » Ada yang sakit jiwa ker?...

Ada yang sakit jiwa ker?...

Entry ini ditujukan khas buat semua pembaca blog teman...emm....emm....camne eh nak mulakan....emm...antara korang-korang semua nih...ada ke yang ala-ala sakit jiwa..sakit otak dengan lagu terbaru kat blog teman nih??...kikikiki....

Sebab apa teman tanya?..hahahahha.....ada sorang silent follower teman call semalam....die kata...ketawa sampai sakit perot dengar lagu selingan kat blog teman nih...then dia tanya la apsal teman amik lagu nih..hahahaha...ada cerita sebenarnye disebalik lagu nih...

Teman dengar lagu nih dalam kereta masa jemput cik asbenn balik keje 3hari lepas...kebetulan pulak petang tu ujan lebat...datangla teman dengan rela hati menjemput kekasih hati teman tuh...masa cik asbenn masuk kereta then lagu nih pon mula..memula tu macam xperasan ada bunyi "MUAH" tuh...tapi bila dah 2-3 kali dengar bunyi "MUAH" tu teman dah mula ketawa...then bila time "MUAH" tu jer,..start la teman nk follow...memula tu cik asbenn buat xlayan je..hampeh jer...

Esok paginye nak g keje,..teman antakan sebab BGS tinggal kat hospital...kebetulan lagi sekali...Suria FM putarkan lagu nih...memang best la..teman pon  pakat nyanyi je la lirik yg teman tau...tapi tang "MUAH" tu memang buat bunyik kuat2 la...cik asbenn dah ketawa-ketawa dah tengok gelagat 'fius putus' teman pagi-pagi hari...cik asbenn kata lagu nih pon lebih kurang macam teman jugak 'fius putus'...

Sebagai habuan sebab cik asbenn suka dengar lagu nih pepagi hari....dapatla muah-muah dari cik asbenn sebelum dia turun dari kereta dipagi hari yang INDAH itu...muahahahahahha....time kasih pada pencipta lagu nih!!...jadi,..pada semua...jangan sakit jiwa ye dengar lagu selingan nih sebab cik asbenn teman LOIKE!!!!! 

3 comments

Oct 1, 2010, 12:14:00 PM

wahhhh... mmg ternyata fius putus... ekkekekke... bagus ahh ada lagu tema.

Oct 1, 2010, 2:20:00 PM

wah nak muah tak payah susah-susah nyanyi lagu ni...minta je terus terang..ngee

Oct 5, 2010, 11:47:00 AM

aku pon rase nak goyang same dengo lagu ni.. hahhahha..

Post a Comment