Ahli Kelab Kad !!

Dec 4, 2013

Home » » Berduka

Berduka




Dah 2 minggu pc bagaks rosak.tak pasti dimana silapnya.tapi kata cik abg,...maybe nak kene 'overhaul'.memang pada lah dengan bakti yang dia curahkan selama 6 tahun berkhidmat.dari Kuala Selangor ke Sungai Buloh..berpindah pulak ke Taiping.sebak rasanya bila tak boleh nak 'on' kan pc gabaks.mujur sebelum rosak aritu,teman tergerak hati nak transfer semua gambar & dokumen penting yang disimpan dalam tu.banyak susah senang teman dengan pc tu.maka semalam,..






cik abg tu tak dengan baik hati mencari pengganti sementara pc gabaks...
triton...eh,silap.tronton katanya..
dah tak koser nak berkelahi amik turn guna epad dengan Abam Mat..
boleh makan hati kang...
moga cepatlah pc gabaks sehat semula..


8 comments

Dec 4, 2013, 4:57:00 PM

Salam Nini
Lama tak jejak kaki ke sini..apa khabar?
Budak2 sekarang xble kongsi gadget, nanti gaduh huhu

Dec 4, 2013, 5:04:00 PM

mesti susah kan nak blog walking ble pc dah rosak..tp selamat la en.abg akk dah beli tab baru..tu tablet pc ke kak?

Dec 4, 2013, 8:40:00 PM

Banyak kenangan sentimentol kan. Akak ni haa, rete tak banyak tapi laptop ni lah paling akak sayang. Banyak jasa dah kat akak.

Dec 5, 2013, 3:29:00 PM

ok la tu dr takde kan ....ptt la lama benor nk tgu entry baru

Dec 10, 2013, 12:46:00 PM

ooooo... alasan tak nak update blog la tu kannnnn....

Dec 22, 2013, 7:55:00 PM

Semoga pc besaq tu cepat sembuh. Tapi takpa la sementara tu boleh guna tronton tu, comei pulak nama dia :)

Dec 23, 2013, 2:20:00 PM

weh, nini ..lama benor berduka ni..ke bertapa nih...

rindu nak tgk adek adik bersam cik mat seta yb kawasan...

:P

Jan 1, 2014, 10:29:00 PM

aku online pkai pc gabaks skarang.. laptop dah jahanamm.. sedih aku..

Post a Comment