Ahli Kelab Kad !!

Nov 27, 2013

Home » , » WordLESS Wednesday

WordLESS Wednesday



minggu pertama cuti sekolah...
umie bagi kebebasan untuk main games sampai lebam...
kepit epad sampai kepams...
sampailah ke tahap....








tido pon sambil mengadap epad...



maka,hari Isnin baru ni...
umie dah tampal pekeliling baru.....









Abam Mat....sila take note ya..



7 comments

Nov 27, 2013, 5:56:00 PM

wah.. sampai tertido ngadap benda tu. anyway, klik iklan sini. hehe

Nov 27, 2013, 11:57:00 PM

pergh!!siap de notis lg..hebat betul la akk nie..hehe..btw sye klik churp2 ye

Nov 28, 2013, 9:32:00 AM

Wah...Abam Mat, pndailah Ummi Abam didik Abam, muga Abam Mat jadi anak yang soleh

Nov 28, 2013, 9:40:00 AM

hehehehe syok main sampai tertido ye
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blgo ida ye
umielman.blgospot.com
dah follow blog ni ye

Nov 28, 2013, 6:12:00 PM

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

Dec 4, 2013, 8:43:00 PM

Hahaha. Macam akak dulu2 jugak. Farah okey je...time cuti skolah pun dia berkepit dgn buku. Tapi anak lelaki akak, Arif, memang kena kasik jadual. Kalau tak berasap segala konsul game dia kat dalam bilik tu.

Dec 8, 2013, 5:35:00 AM

salam ukhuwah dari bunda...

sebaiknya dalam cuti sekolah ni anak2 di galakkan juga dengan aktiviti yang bernmanfaat..

Post a Comment