Ahli Kelab Kad !!

May 27, 2014

Home » » Excited sangat!

Excited sangat!


Abang ini mencipta sejarah sendiri dengan melanggar secara reverse dinding porch rumah barunya yang belom pon beliau diami! Turun aje dari kereta gajah beliau,speechless sambil membelek dinding dan kereta gajahnya.demi mencover ke'cuak'an beliau dihadapan isteri tercinta...terus ajak seisi keluarga menemani beliau pegi kedai hardware.nak cari plaster dinding demi menampal semula kecacatan yang telah beliau lakukan.petang tu jugak kerosakan berjaya dipulihkan tanpa dapat dikesan kecacatan tadi dengan mata kasar. Tahniah bang sebab dah rasmikan rumah baru abang dengan cara yang sangat ohsem.abang memang terbaekk! (^/\^)

posted from Bloggeroid

10 comments

May 28, 2014, 9:30:00 AM

haha. .nice one

May 28, 2014, 10:49:00 AM

alamak 1st bukak page ni nampak mokcik dobot ni..hahahhah...mmg ohsem la en doc ni..hahahhah

May 28, 2014, 11:05:00 AM

kihkihkih...dahtu keta ok ke x...

May 28, 2014, 3:22:00 PM

wahhh rumah baru dah nk siap dah ...... tak sabo tak sabo

May 28, 2014, 7:55:00 PM

as salam Nini..

Wah rumah baru Nini dah siap!!! tahniahhh!!

Jun 6, 2014, 8:39:00 AM

nasib tuan besar sendiri yg buat.. kalo mem besar yg buat ntah mekchu tak nak tolong.... hahahaha

Jun 9, 2014, 2:15:00 PM

Salam Nini. Hehe, takpa, dia yg langgaq, dia jugak yg dah selamat pebetoi sampai takdak kesan lagi. Macam ni baru best. Bukan best bab langgaq tu la tapi best bab pebetoi sampai tak nampak kesan tu, hehe! Syabas tuan doktor :D

Jun 13, 2014, 8:17:00 PM

As-salam nini..

excited sangat ni he..he.. anyway tahniah utk rumah baru.. akak tumpang seghonok.. Alhamdulillah..

Jun 25, 2014, 9:14:00 AM

Rumah baru!

Selamat bertemu ramadhan al-mubaraq Nini dan keluarga. Lama menyepi tahu-tahu nanti Raya kakak tengok hero kecik tu dah sama besar dgn si abang agaknya.

Dec 13, 2014, 8:54:00 AM

Org lsin wat pecah tanah... somi mu sowang je buat upaara pecah dinding umah... hahaha

Post a Comment