Ahli Kelab Kad !!

Nov 9, 2014

Home » , , , » Kami dan kami...

Kami dan kami...









Rindu kami?
Kami baik-baik aje..
masih lagi mengekalkan konsep sakat-menyakat..
konsep berebutkan remote tv,berebutkan channel tv..
masih lagi berebut seat depan sebelah umie dalam TAH..
cuma bila naik kereta ayah aje kami tak boleh rebut seat sebelah ayah..


Maaflah umie tu dah lama tak menulis...
kata umie,...semangat menulis masih ada tapi...
ada masalah sampingan lain yang menyebabkan umie berhenti seketika membebel kat sini...
ada jugak kami dengar ura-ura umie nak privatekan blog ni..
cuma tak pasti samada keputusan umie tu dah finalise atau belum...


Rindu umie?
umie masih macam dulu...
happy-happy...bebel-bebel...masih lagi dengan konsep gelak sentiasa...
sedih pon gelak...happy pon gelak jugak..tengah marah pon umie boleh gelak kalo kene cara amik hati dia...
serta dia masih lagi setia dengan teh ais dia..cuma sekarang teh ais umie tu dah susah nak bertahan lama dalam peti ais sebab....
kami suka teh ais jugak!!!




7 comments

Nov 9, 2014, 8:58:00 AM

Welkem home babeh.. setelah beberapa bulan nyepi.. akhirnyaaaa.... clap.. clap.. clap...

Nov 9, 2014, 9:19:00 AM

rindunyer umi korang ni.

umi jgn ngengada nk private bagau..rasa sedih dobot tu pun aku xleh terima lg..ni ko nk private2..

please laaaaaa

Nov 10, 2014, 8:31:00 AM

akhirnya..... :)

Nov 10, 2014, 10:46:00 AM

laAAAAAAAAAAAAAA nape nk private...
dobot mmg tak balik2 rumah dah ke .... tulis la lagi... nk tgk rumah baru

Nov 14, 2014, 4:17:00 PM

rindu kat nini...
dobot tak balik ke?huhuhuhuh

tumpang sedih kat dobot:(
ikuti kisah dia dari kecik
sama mcm tuan kecik juga...

Nov 24, 2014, 3:37:00 PM

lama tak singgah teratak nini :)

Dec 8, 2014, 9:41:00 AM

windu jaa kat umi ni..hahahhahah

Post a Comment