Ahli Kelab Kad !!

Dec 21, 2011

Home » , , » Tugasan Rasmi...

Tugasan Rasmi...

sepanjang gathering Family Day ZulZan aritu..
ini le tugasan rasmi teman....

hakhak..
gaya itu penting..
blurr jugak masa memula guna kamera nih...
lost dalam kecanggihan!!!


yang pasti nih bukan kamera teman...
made in pinjam sajor...
time kasey pada pakcik teman yang baik hati..
meminjamkan kamera canggih beliau untuk teman menjalankan tugas teman...


buat minggu nih..
payah sikit menghupdate blog....
sebab teman masih lagik dalam mood bercuti....
sebagai bukti..
nah....


* beronline dari Kota,N9...
menikmati keindahan buah durian & buah rambutan yang bergayutan kat pokok di halaman rumah...
halaman rumah aje oke....
melangut dok tengok buah yang bergayutan kat dahan pokok....
breakfast..lunch...dinner mengadap durian...
nikmat!!!!!*


2 comments

Dec 22, 2011, 8:50:00 AM

wah.. i still tak pandai gune kamera canggih tu.. mengharapkan encik hubby je heheh

Dec 22, 2011, 1:43:00 PM

wahh.. aku pon tak reti pakai camera tu.. aku tau pakai yg auto saje.. hehhehe..

duren tu begayut2 je.. kalo nampak la laki aku ni mau die tunggu bawah pokok.. hahahha..

Post a Comment