Ahli Kelab Kad !!

Dec 9, 2011

Home » , » Pictureless..powerless...moodless...

Pictureless..powerless...moodless...

tak dapat nak dipastikan amende masalah blogspot @ blogger punye team untuk blog teman kelmarin,semalam dan arini..
(cheh..ckp mcm ada plak team lain yang uruskan blog takberapaglamer teman nih)


sudahnya.....
ke laut le mood teman berblogging....
ditambah pulak dengan streamyx teman yang ala-ala nak pitam tapi buat-buat gagah...
baru bukak dua tab aje...
slownya mengalahkan teman bukak sepuluh tabs...
bertambahlah "powerless" mood teman nak ngadap pc....


 kesimpulannya disini...
pictureless...powerless...moodless....untuk 3 hari
nak mereport dengan bloggeer team pon dah naik MALASless....
ida,kak najwa,makbed,lulu..
tolongla reportkan untuk teman..boleh gitu?
kikikikikiki




5 comments

Dec 9, 2011, 8:20:00 AM

line tenet nini mmg selalu teruk mcm tu ke? susah lah macam tu, sbb rugilah byr bebulan kan..

nini, biasa beli novel kat mana? lulu nak cari ombak rindu..wuwu, semua kedai buku habis stok

Dec 9, 2011, 8:46:00 AM

lulu : line tenet tu dah "lali"..kadang2 oke..kadang2 pitam.malasla nk report..nk tunggu kontrak abes je..pehtu nk tutup,ada satu kedai buku kat sini selalu ada novel latest.nini selalu beli kat situ aje.Novel Ombak Rindu dah lama ada..weee :)

Dec 9, 2011, 8:48:00 AM

patot le smalam ko tak mengapdet.. ku tunggu2 tp ngak muncul2.. ko bako je tiang talipon tu.. hehehhehe...

Dec 9, 2011, 9:44:00 AM

eda : haaiisshh..udah mak katakan..bukan salah streamyx tapi ikon klik utk upload gmbo yg xkeluar2..kemain lama loadingnya...sape yg salah?blogger atau streamyx?..entah!..mak pon kompius!!

Dec 10, 2011, 12:14:00 PM

aku pun tak daya nak hapdet blog.... ~ bizi semedang.

Post a Comment