Ahli Kelab Kad !!

Sep 15, 2012

Home » » pulang....

pulang....

bila badan tak sehat,.......
mulalah hati tu asyik ingat nak balik kampung jer...
yelah...diri sendiri pon tak sehat...
mana pulak nak layan kerenah rakyat jelata lain yang sama tak sehat..
penyudahnya malam tadik pukul 11.30malam....
kami selamat sampai di kampung halaman.....
terasa beban dibahu teman ni melayang jauh.....
time tu jugak tak sabar nak peluk mak abah ketat-ketat...



kata abah,..batuk ni macam ketagihan....
bila jarang jumpa,memang susah nak lekat...
tapi bila dah jumpa,bercinta nak tunggu baikkkkkk......
sape yang paling happy balik kmpung.......??


haruslahhhhh cikmat....
makan...minum...main komputer..tengok tv selagi terdaya.... 
maunya tak...opah setia meneman.....
gituler sikit sebanyak cerita dari teman...
jenuh menulih pakai eee pad nih....
gambar pon tak reti teman nak menguploadnya.......

7 comments

Sep 15, 2012, 3:27:00 PM

ai pun tak belajar lagi camne nak upload kat menda tu.. mana taknya anak2 dok concour..

Sep 15, 2012, 4:23:00 PM

heheh demam nak balik kg la nie..

akak pun tak suka tulis ngan ipad en babah..jenuh nak menaip..bior le akak ngan netbook cinonet akak jer ;)

pasni sihat la kot no :)

Sep 15, 2012, 6:06:00 PM

dofollow sini..

akak pun bw guna note jer sbb bila buka laptop mulalah yaya terjaga.. kalau note boleh sambil popok dia...

akak paling 'bercinta' dgn batuk sbb x suka makan ubat.. baik sendiri atau mkn madu plus lemon jer

balik kg? hajat weekend ni nak balik gak tp gaji lama lg.. batallah niat isshhh

Sep 16, 2012, 5:31:00 PM

Batuk akak pun bercinta jugak dgn akak. Siap main okestra lagi malam2. Dah bermalam2 akak tak tidur nyenyak. Pun sama gak, cembeng rindu kat mak. Camno tu?

Sep 17, 2012, 8:15:00 AM

Take care Nini. Semoga segera sembuh. Akak pun dah demam lepas raya haritu.

Sep 18, 2012, 11:15:00 PM

hadoi la.. cepat le kamoo baik.. manyak lindu woo..

Sep 19, 2012, 3:34:00 PM

Nini....


Aku wat GA. Ten tenet tenett....

http://makbedsjournal.blogspot.com/2012/09/makbeds-journal-3rd-giveaway-guess-mess.html

Post a Comment