Ahli Kelab Kad !!

Sep 18, 2013

Home » » Kenapa?Mengapa?

Kenapa?Mengapa?











Ini adalah sebab utama kenapa blog teman sepi aje.anakanda sorang ni dah terlebih pandai memerap.sepanjang masa nak dihadap.sepanjang masa nak ajak kita bergurau,main geletek-geletek dengan dia,nak berpeluk manja..sampaikan teman nak buat keje rumah pon terpaksa curi-curi time dia tengah leka main dengan abam mat.tu blom tngok dia buat drama air mata tunggu teman abes solat.hadeeiii...kalo tak berapa banyak sabar,...memang boleh naik darah.


Lain sangat kalo nak dibandingkan time abam mat dulu..patutla orang tua-tua selalu kata..setiap anak tu tak sama perangainya...iye,sekarang teman percaya.


Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments

Sep 18, 2013, 11:57:00 AM

mmg sangat2 boleh geng la dengan izz...adoi izz sejak2 setahun ni suke la merap gni...

Sep 18, 2013, 11:58:00 AM

Anak makchaq Nafisah memang lain sangat dari kakak abang dia...

Sep 18, 2013, 1:10:00 PM

anak nomot dua mmg len macam sikit .. lebih manja ..sama la ngan alisha tu .... huhuhu

Sep 18, 2013, 3:04:00 PM

hehe..sama la ngan adean..kecik2 sampai sekarang kerja nak melalak je...divo betul.

Sep 18, 2013, 3:17:00 PM

Ohoho... manja lebih-lebih nie.. nak perhatian selalu ye:)

Sep 18, 2013, 4:17:00 PM

slm perkenalan..saya singgah di sini :)

Sep 18, 2013, 4:36:00 PM

amboiii...adik adam sayang....

manja bebenor yerr...geget kang...

ok umie, selamat mencurik masa lagi yer..hehehe

Sep 19, 2013, 4:43:00 PM

huhuhu sabor ajelah

Sep 20, 2013, 10:54:00 AM

Camana nak tambah lagi lapan ni, dik nak bagi genap soploh. Kang dgn soploh perangai berbeza, jadi otromen terus ummi dia. Haha.
Rindu sangat kat nini, adam dan cik mat tapi maaf sangat, akak kekurangan masa, dik.

Sep 23, 2013, 3:00:00 PM

bila ber baby ni memang masa tak flexible. asyik la nak berkepit dgn ibu...

Post a Comment