Ahli Kelab Kad !!

Oct 21, 2013

Home » , » Kekangan masa

Kekangan masa
















Ada banyak sangat benda nak cerita tapi sungguh teman tak berkesempatan nak menulis blog.rasa stress sangat sebab tak sempat curi masa buat perkara yang teman suka iaitu menulis.buat masa ni,..ini aje yg mampu teman tempekkan.antara reason kenapa teman takde masa menulis.serius stres!!

Ahmad exam..adik demam campak! 
doakanlah teman kuat menadah telinga dengar adik nangis smbil buat revision dgn Ahmad.


Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments

Oct 21, 2013, 3:36:00 PM

bertabahlah nini, aku doakan ko jadi supermak.bukan senang nak jadi supermak..time2 ginilah ko kena kuarkan kuasa padu tiga dan yang lain2..sekian.


aku tatap menanti update dari mu...maybe ko dah bertukar pakai baju adiwira..ada cam superman ke..batman ke..atau cat woman..hahaha

Oct 21, 2013, 5:34:00 PM

Dik, tadi akak dah komen tapi tah kemana melayang komen akak tetiba ada error. Line tenet umah akak ni tenat semacam sejak 2 menjak ni. Hangin satu badan dibuek e.

Oct 21, 2013, 9:20:00 PM

Allah, kesiannya si kecik kena demam campak, abang pun perlukan perhatian jugak..Kuatkan semangat, Nini. Semoga si adik cepat sembuh & abang Mat sukses dalam exam, amin.

Oct 22, 2013, 10:59:00 AM

mmg BZ ni

Oct 24, 2013, 11:21:00 AM

hihi..ada masa2 camtulah kan..hopefully things would be getting better soon...

Post a Comment