Ahli Kelab Kad !!

Oct 9, 2013

Home » » WordLESS Wednesday

WordLESS Wednesday







melepaskan gian anak tekak...
mulakan pagi anda dengan sarapan semangkuk maggi kari dihiasi tauhu goreng panas..
hahahahahaha...malam tadi mimpi makan megi..





 mood pagi Sabtu..bajet mood amik feeling serupa mak sedara pegang anak sedara..
berpacaran dengan boipren sambil ditemani bodyguard 2 orang...
sebelum sampai tempat yang dituju,..kemain ensem "akak" tu pakai shawl...
dengan tinggi harapan dalam hati..janganlah ada sesi tarik-tarik
tapi.......







 akhirnya...tudung sarung jugak yang memenuhi hasrat hati..
remuk hati bila tak sampai setengah jam pakai shawl..
"anak buah" dah memulakan acara tarik-menarik shawl...
nak bagi "mak sedara" dia lagik stress,..sementara menyusu pon dok lagik tarik shawl..
kalo takat senget sikit-sikit tu,..boleh lagik kemahapannya...
ini...tarik shawl sampaikan inner magic pon nak terpusing sama!!!
sentap!!!!!...terus ajak boipren balik rumah dulu...
makan nasi dulu seround..solat pehtu baru keluar balik dating...
korang tengok muka Adam...muka kepuasan!!
ggrrr...tak boleh la umie ko budget feeling single & awal 20an kejap...




10 comments

Oct 9, 2013, 10:31:00 AM

Alaaaa sedap nyer maggiii

Oct 9, 2013, 11:20:00 AM

adoi maggi buat tergugat ok..kiikikiki...mmg nampak kepuasan kat muka adam tu

Oct 9, 2013, 11:52:00 AM

adam demok .. bolat..comey

Oct 9, 2013, 2:54:00 PM

megi tu pecah telor tak? :P

bila ada budak kecik, mmg u all susah la nak ber shawl bagai..hahhaha

Oct 9, 2013, 3:26:00 PM

Kakak rasa bila besar sikit Adam lagi besar dari Abang Mat...

Oct 11, 2013, 2:16:00 PM

Takpala umie, nanti Adam dah besaq, umie pakai la balik shawl tu. Buat masa ni pakai la tudung sarung tu dulu, heheheee :D

Oct 11, 2013, 9:55:00 PM

tak pe.. kat spital ni sekilo stok megi... len kali bila deting ngan mekchu kita pakai shawl sama2 ok..

Oct 13, 2013, 9:44:00 PM

ohh megiii!!!! rindu nak makan megi...

eh aku tgk muka adam dah macam muke abam mat la.. hehhehe...

Oct 14, 2013, 3:11:00 PM

Rinduuuuuu kat 3 beranak ni. Muka anak2 sedara sebijik macam mak sedara. Hehehe.

Oct 24, 2013, 11:22:00 AM

ko kena letak pin extra wey..bole punya..aku pun sama tapi gagah jugak nak berpesyen..

Post a Comment