Ahli Kelab Kad !!

Oct 23, 2013

Home » » WordLESS suku suku

WordLESS suku suku







Hahahaha...
tajuk mmg tak boleh blah.iye..teman tau ada yg dah rindu-rinduan nak baca repekan teman kat blog ni..maaflah sebab menghampakan awak-awak semua ye.mekasih sebab masih setia jengah jengah blog teman ni walaupon serupa chipsmore update entrynya.kejap ado..kejap kelam.hahaha..

alhamdulillah...dengan kuasaNYA dan doa awak-awak semua..adik adam dah pon pulih dari demam campak.maka,legalah sikit bahu dari sentiasa menjadi pautan dia.dapatlah dah bernafas dengan tenang sikit tanpa perlu bernafas cepat cepat.pagi tadi pon dah selamat bawak dia chk up @ 6 bulan dan complete injection ke 3 hepatitis B..Insyaallah...dlm masa terdekat teman cerita panjang perkembangan yang ada ya.sebagai penutup bicara...tataplah puas puas gambar budak yang ada lesung pipit kiri kanan pipi btol btol kat tepi bibir..dan sudah pandai tersengih lebar!





Published with Blogger-droid v2.0.10

9 comments

Oct 24, 2013, 8:39:00 AM

comel!

Oct 24, 2013, 9:25:00 AM

Alhamdulillah Adam dah sihat... kesian kan bila budak2 demam/sakit.. tak tau nak tolong cammana..

Oct 24, 2013, 11:20:00 AM

ui..geram aku tengok..

Oct 24, 2013, 11:29:00 AM

comelnya dak adam ni senyum sengih lebar tau

Oct 24, 2013, 12:08:00 PM

adammm.... geram cikda tgk...

Oct 24, 2013, 7:46:00 PM

Alhamdullilah....dah sihat :)

Oct 25, 2013, 2:54:00 PM

pejam celik pejam celik.. sekali Adam hensem dah ada gigi daaa.. jangan gigit aaaa..

Oct 26, 2013, 11:37:00 AM

Alhamdulillah dah sihat dah dia :)

Oct 29, 2013, 1:43:00 PM

Amboi... lebarnya senyum sayang. Ini baru betul-betul happy dan sihat.

Post a Comment