Ahli Kelab Kad !!

Nov 22, 2012

Home » » Pindah..

Pindah..



buat tempoh seminggu dua nih...
janganlah kalian semua sentap dengan mak buyung
 bila tengok blog ni takde hupdate yang terkini.....
status mak buyung ketika ini adalah.....



serabut dan huru-hara.....


mak buyung dalam proses berpindah rumah dan boleh bayangkan tak..
camne teman mengemas sambil mengusung perut yang dah semakin ke hadapan.....
dan pastilah produktiviti kerja tak sekencang dulu....
tak boleh nak angkat kotak...tak boleh berdiri duduk banyak kali....
turun naik tangga banyak kali pon dah mencungap macam nak semputtt.....
kesian tengok kat cik abg tu angkat kotak sensorang....
mujurlahh rumah baru yang bakal kami sewa cuma deret belakang rumah sekarang ajer....
takdelah sengsara sangat nak hantar sumer barang.....
bila rumah sendiri nak siap?....haaa....tunggu!




berkuda di Fraser's Hill....
CikMat dengan ayah aje yang naik....
umie tukang amik gambar ajer.....





14 comments

Nov 22, 2012, 9:47:00 AM

selamat mengemas dan berpindah nini.. kalau dekat boleh akak tolong.. take care..

Nov 22, 2012, 9:59:00 AM

teringat cerita ASST bila tgk kuda tu ;)

Nov 22, 2012, 10:17:00 AM

slow2 kak wat keje tu..
biar lambt asal selamat:)

Nov 22, 2012, 11:27:00 AM

semoga berpindah dengan selamat

Nov 22, 2012, 12:15:00 PM

penatnya pindah rumah...selamat mengemas

Nov 22, 2012, 1:15:00 PM

selamat berpindah. hati-hati mengmas. tak larat, encik husband ley tolong.

Nov 22, 2012, 2:38:00 PM

Hihihi..Takpe..memahami situasi mak buyung...Pindah rumah ni, saya yg lelaki tak pregnant pun sakit pinggang! Inikan pula pregnant lady.

Best nya naik kuda kat FH. Saya tak pernah ke FH! hahaha..sedih!

Nov 22, 2012, 3:12:00 PM

rumah baru ni 2 tkt ..alahai lagi pent la nnini

Nov 22, 2012, 6:26:00 PM

Elok2 buat keje tu, dik. At least nini tak de hupdet sebab pindah. Munasabah jugak. Akak ni??? Tak de alasan apa pun. Cuma penat layan mak pi cuti hari tu tak hilang2 lagik.

Nov 23, 2012, 12:01:00 PM

waa..xpe..kemas slow k...

Nov 23, 2012, 2:39:00 PM

Tak apalah Nini buat pelan-pelan. Jgn gopoh-gapah. Jaga diri tu. CikMat dan en abang tu lebih dari maklum.

Nov 28, 2012, 4:13:00 AM

Ramai pulak rakan blogger berpindah rumah.. Btw selamat berpindah & mengemas.. Take care of ur baby too.. =)

Dec 4, 2012, 4:20:00 PM

slmt bpindah ya nini...

follow sini 1057

Dec 9, 2012, 3:07:00 PM

Jangan angkat berat2 Nini. Jaga diri baik2.

Nak naik kuda jugaaaaaaakkkk!

Post a Comment