Ahli Kelab Kad !!

Nov 6, 2012

Home » , » Settle!!

Settle!!




Alhamdulillah.....selosai dah majlis kawen adik ipar teman tu ha.....
bolongaih kotiak walaupon sompek laie hujan turun time komuncak kenduri kelmarin....
den selamat sampai Taiping tongah malam semalam.....



 akad nikah.....




omak den memang poning kepalo dapek anak menantu hantu macam kitaorang....




 sanding sebolah pihak perempuan......
ni semuo geng tigo suku.....memang hancur semuanya..




 ramai sangat tetamu yang datang tanyo.....
"yang ni ko pengantin baru?"....
huk aloh mokcik....den pengantin lamo..
tu sobab kono jadik penyambut tetamu.....





 hero-hero ensem penyeri pelamin..
tak berganjak dari situ....





istimewa dari pengantin.....




gambar tak payah cakap..
memang melambak dari jurufoto pro & jurufoto perosak....
tak koser nak belek satu-satu...
4hari bekerja kerassss....pinggang den dah jemmed!



10 comments

Nov 6, 2012, 10:27:00 AM

cantik nyer alahai nyer pun!!!

Nov 6, 2012, 10:30:00 AM

gambar last comel~

Nov 6, 2012, 10:56:00 AM

wahhh menarik ..pengantin pompuan pun cantek

Nov 6, 2012, 11:58:00 AM

Ninipun dah macm pengantin

Nov 6, 2012, 12:25:00 PM

weh...comel la gamba nek basikal tu....baju2 sume gila cun....ko kurus je aku tgk...jeles mak!

Nov 6, 2012, 1:48:00 PM

Jem pinggang tapi memorinya kejap dalam ingatan. Indah segalanya kan. Mak mertua pun lega. Walau tigasuku menantu pun tapi semuanya terror-terror belaka bagi meringankan beban - boleh diharap semuanya:)

Nov 6, 2012, 3:19:00 PM

meriah apis kawennn.. sory ye teman tak dapat datang.. hehhehe.. kamu sihat ke?

Nov 7, 2012, 8:57:00 AM

Pengantin laki pndai main watak.. Hhehhe.. :)

Anonymous
Nov 7, 2012, 1:05:00 PM

Tengok gamba dgn perasaan bercampur baur. Hepi nengok dah selamat semua. Sodih sobab tak dapek nak samo2 join kenduri. Paling sedih sbb dah ternampak2 nini dan adik manis cik mat dan dobot.
Husband akak pulak tak sihat, batuk kui2 dan paling teruk wiken tu. Boss dah mc, akak pun momorap ghumah yo lah. Huhuhu.

Nov 7, 2012, 1:07:00 PM

Dik masuk tak komen akak tadik? Punya panjang lebar tulis, lepas tu tab ni pegi buat anonymous pulak. Tigasuku betul bendalah ni. Hihihi.

Post a Comment