Ahli Kelab Kad !!

Aug 10, 2012

Home » , » Ramadhan 21

Ramadhan 21




dikala hardisk otak teman tepu tanpa sebarang idea untuk menu hari ini....
dia datang menghulurkan bantuan idea...
dan bantuan yang dihulurkan bukan setakat idea..
malah merelakan dirinya menyediakan hidangan hari nih....
maka..teman diberi penghormatan memerhati dari tepi sahaja..
tanpa perlu membantunya....




 naik urat-urat tangan potong daun bawang..
i likkeeee..........




 abaikan ajer pemandangan stok liquid basuh pinggan dan yang lain-lain....
teman memang pengumpul tegarr ketika time offer....



 chef & assistant chef




check tulang dalam pressure cooker jap..



 assistant chef masukkan bunga lawang untuk sesi menumis..



saya sayang chef saya!!!!!!




dan menu yang disediakan oleh chef arini.....




mee sup tulang..
( gambar pinjam google )


haruslah teman makan sampai bertambah 2 -3kali karang..
*blank rasanya bila umie mengadap pc tapi kat dapur ayah & anak tengah berebut lesung batu nak memasak*
hahahahahahaha....





10 comments

Aug 10, 2012, 5:04:00 PM

Bertuahnya badan... Alahai.....

Aug 10, 2012, 5:10:00 PM

@mekchu mekchu jgn dihalang ketika dia mengpffer..biarkan...umie boleh rilek tengok tv kat depan jap lg.hahaha

Aug 10, 2012, 5:51:00 PM

nyumm..nyumm sedap jugak kak sekali sekala klau lelaki msak kan??ngeh3

Aug 10, 2012, 8:14:00 PM

Haiiih...bertuahnya badan. Ini kira limited offer ke nini? Kalau nak bayar harga sebenar ni, mahal dik. Assisten tu pulak macamana kira? Buy one free one ke? Hehehe.

Aug 10, 2012, 8:24:00 PM

Umi sangat bertuah, okeh! Tabik kat chef & assistant chef! :)

Aug 10, 2012, 10:35:00 PM

uuuhh..sedap molek..hihihi

Aug 11, 2012, 2:19:00 AM

best best.. kak mira kalau husband kak mira kate duduk dapur dia nak buat semua.. mau pengsan :D

Aug 11, 2012, 5:03:00 AM

rak tu mcm kedai kecik! ahaha.

Aug 13, 2012, 8:08:00 AM

ni buat tak sabo nk raya ni ... rindu nk mkn sup tulang .....

Aug 13, 2012, 10:10:00 AM

Bestnya ada assistant chef.. Boleh jugak merasa goyang2 kaki.. Hikhik! ^_^

Post a Comment