Ahli Kelab Kad !!

Nov 1, 2012

Home » , » Balik jom...

Balik jom...




Dalam kesibukan mengemas barang nak pindah rumah...
mengejar dateline check up....
menghadap suasana rumah yang dah tak serupa rumah....
penuh kotak kosong bersepah-sepah......
teman tak berkesempatan berdating lama dengan pc gabaks nih..
lagipun cuaca di Taiping sekarang nih setiap petang hujan dengan di-iringi petir..
maklum ajelah streamyx teman yang manjer nih...
asal hujan sikit je,..mulalah dia demam sawan jap.....



sekejap lagik...
kami sekeluarga akan memulakan perjalanan balik ke N9....
insyaAllah esok adik ipar teman akan bertukar style status dari anak bujang ke suami orang....
dan kenduri di rumah kami akan dibuat pada hari Ahad nih.....



oleh sebab roadtax TAH dah nak tamat 5hb nih...
AGS diminta berbakti untuk perjalanan nih...
ni antara sebahagian barang yang perlu diangkut balik....
limau sunkist 2 kotak....chainsaw untuk tebang pokok...
serai dalam seguni (masih lagik dalam proses pembersihan dikebun oleh incik asbenn)
beserta cage achik diva juga tak dilupakan...


tak dapeklah teman nak berglamer pakai wedges bagai....
tak koserrrrr......terpeleot buku lali kang....





 tema kenduri kali nih....hijau lumut  itu menawannn........
untuk baju purple tu pulak...
cik asbenn pakai untuk time akad esok petang....siap bersampin bagai..
jangan tersilap orang yang mengadap tok kadi,sudahlah...
ada pulak mak buyung yang bersilat esok..hahahahahaha...



pada rakan-rakan yang berkesempatan datang ke kenduri kami nanti,...
silakan ye..jangan segan-segan....

4 comments

Nov 1, 2012, 9:37:00 AM

selamat jalan dear ..mudah cepat dan selamat sampai

Nov 1, 2012, 9:54:00 AM

Selamat balik kampung nini. Drive elok2. Jangan lupa senyum kalau nampak kamera ya. Kalau kesihatan semua mengizinkan, sampailah akak hari Ahad nanti, insyaAllah.

Nov 1, 2012, 11:21:00 AM

he..he.. pastinya tak tersilap orang selagi cik asben tak menyambut tangan yang dihulur oleh tok kadi tu.. so mak yong boleh bertenang.. ha..ha.. selamat balik kampung nini.. semoga selamat dalam setiap perjalanan..

Nov 3, 2012, 4:24:00 PM

dobot seriau tak tgk chainsaw tu? hahaha...

tepeng tu kalau bukan musim hujan pun dah memang tempat paling lembab kat malaysia...ni pulak bila musim hujan....tu yg best dulu masa study kat sana, sejukkkkk aja..hihihih

Post a Comment