Ahli Kelab Kad !!

Aug 27, 2013

Home » , » Lets we chat

Lets we chat





"meh sini..abang nak ajar adik baca tengok gambar"





" ni tengok ni.dia isap milk ibu dia..macam adik isap milk umie..
abang tak minum milk umie dah.abang minum milk dalam cawan tinggi (merujuk pada gelas anlene)"




"adik nak beli apa?kita beli milo kotak,nak?
adik tak boleh tengok dia tulis apa?..meh abang angkat kertas"




"haaa...tengok nak beli apa..adik beli pampers ke?"


haa..gitulah bila kasih sayang tengah membara-bara...
kemain lagik ajak adik bersembang..
yang adik pon macam paham je apa abg dia cakap..
siap menjerit-jerit suka...yang jenuh lengan umie la sebab adik cubit-cubit...
excited sangat abang ajak dia bersembang...



sekarang ni dah tak payah nak pegi marie france ke..london weight ke....
teman udah ada mesin pemecah lemak yang baru...
tak payah disuruh....dia sendiri aje rela nak buat keje nih..



 pemecah lemak extreme pada kelajuan maksima...
tendangan padu dari kaki gebus yang gagah...
cakap aje nak suruh pecahkan lemak kat area mana...
pinggang..perut...semua boleh!
sakit tu..belakang cerita...janji lemak pecah..




 gaya kaki time tido yang tak boleh dipisahkan...
tersangatlah overr....kemain bersilang pangkah...





9 comments

Aug 27, 2013, 10:52:00 AM

ni tidur silang kaki gaya ahli koprat nih..umie dah buat coat lum utk adik adam.

Aug 27, 2013, 11:12:00 AM

Hehehee comel je abg layan adik..

Aug 27, 2013, 11:24:00 AM

kalau dh tido meniarap tu kira dh lena sgt lah tu.hehehe

Aug 27, 2013, 12:26:00 PM

tu gaya Rasulullah tu ...

Aug 27, 2013, 12:44:00 PM

Adik akan lebih cepat bercakap sebab ada abg yg rajin melayan.

Tendangan kaki gebus manalah lemak tak cair:)

Aug 27, 2013, 3:04:00 PM

sama gaya tido n kaki dgn iz..kikiki

Aug 27, 2013, 4:45:00 PM

alahaiii dah cerdik dah Adam ya.. tapi kenapa abang Mat dah tak comel dah.. tak comel langsung!! yang tinggal handsome je...hehe..jangan marah ya abang Mat auntie Zaph gurau je.. tapi mmg abang Mat memamg handsome lah sekarang..

Aug 27, 2013, 7:01:00 PM

Ni kalau mintak tolong urut kaki lenguh pun boleh. Dahlah kaki tu gebus. Terasa2 kesedapannya di kaki acik Aidah yang lenguh2 ni, adam. Hehehe.

Aug 28, 2013, 12:12:00 AM

Saya nak sediakan perot saya utk ditendang oleh si pemecah lemak! hahahaha..

Post a Comment