Ahli Kelab Kad !!

Oct 4, 2012

Home » » Connection lost!

Connection lost!






Inilah perangai streamyx kat rumah sekarang...
semedang connection lost!...
bayar bil tak pernahnya lambat tapi servis...
tobatttttt excellent!!
ggggrrrrr.........



dah tak kuasa rasanya teman nak karate tiang telefon kat belakang rumah tu....
kadang-kadang ada jugak rasa nak lempang aje route internet tu.....
tapi bila fikir balik..jahanam pulak route tu kang...teman jugak yang meroyan.....
alih..terpaksala teman lempang makcik nih ha....


makcik yang sentiasa redha & rela dilempang-lempang.....
rasa-rasa letih kene buli..layan tido dulu seround....



kandungan baru masuk 11 minggu tapi kemajuan perot ke depan dah dapat dilihat....
kompem ni semua bekalan lemak yang teman kumpul selama 4 tahun..
sebab....mustahil lah baby dah besar kan!!
pinggang-pinggang seluar pon banyak yang dah menunjukkan tanda-tanda ketat.....
bila ketat...mulalah rasa tak selesa nak dipakai....
nak pakai kain batik kang...malas pulak asyik nak buat sesi ikat kain ajer....
nak kata berat teman dah makin naik.....tak jugak!
11 minggu pregnant..tapi berat turun 2kg.....
memang sah lah lemak aje yang membesar nih!


11 comments

Oct 4, 2012, 10:19:00 AM

Turun 2kg? Ini mungkin sebab hari itu kan Nini tak sihat. Lama tu sebulan kakak rasa. Selera mesti turun.

Sekarang kena regain balik kesihatan bagi baby terus sihat..

Oct 4, 2012, 10:42:00 AM

si gebusss :)

Oct 4, 2012, 11:17:00 AM

Patutlah lama menyepi.

Kesian makcik. Tak pasal2 jadi mangsa keadaan...ahaks...

Oct 4, 2012, 11:33:00 AM

tak pe aku paham nape ko tak update

Oct 4, 2012, 12:44:00 PM

fuyooo mak tang kat sini dah lamo tak jengah umah umi cik mat ni...baru je tau yang cik mat nak ado geng sudah...tahniah...ado geng gak la mokcik tu nnt....pasni bukan je manja2 ngan cikmat..pasni ngan adik cik mat gak la...mak tang kemalasan je nak jengah..kakakkak

Oct 5, 2012, 12:06:00 PM

ok la nini janji sihat..biasa nye anak no 2 dan setrusnya akan lebih besar dr sulung..maklum ler ruang dah besar ;)

Oct 5, 2012, 5:37:00 PM

lepas 16 minggu kang.....jaga2 berat badan naik,selera makan menjadi2,ehe.

Oct 7, 2012, 9:21:00 PM

tak pasal2 makcik tuh pulak kono lompang...haha

Oct 9, 2012, 12:22:00 AM

ko dah kurang beblog, mood aku pon ko dah bawak same kan.. aku skang kalo rajin je aku update..

Oct 10, 2012, 7:37:00 PM

Lepas ni ajak cik abang gi jalan2 cari makan. Kasi naik balik berat badan ya. Akak punya line pun teruk jugak. Ingatkan bila dah tukar unifi, okey. Tapi macam tu jugak. Tapi bila masuk gambar dalam blog tak de lah cacat macam dulu. Dulu punya modem kan, sesuka hati je menghuduhkan gambar yang akak dah amik. Tu pasal akak tak letak gambar sendiri. Sebab takut muka akak yang gojes ni jadi lain pulak. Ececeh...alasan akak..baiiik punya. Hihihi.

Oct 12, 2012, 11:51:00 PM

Oh, bulus tidur! Comel sangat. How old is she?

Post a Comment