Ahli Kelab Kad !!

Oct 9, 2012

Home » » Exam mood...

Exam mood...




Budak-budak sekolah tinggal sebulan lebih ajer lagik nak sarung baju sekolah...
lepas tu...merdekalah mereka sampai masuk tahun baru nanti....
samaaa jugaklah dengan anak bujang kat rumah nih.....
sekarang tengah dalam zone studi...
minggu depan nak final exam....15hb - 18hb..
tapi stendetlah cikmat....takde istilah baca buku time siang...
malam ajeer time ngadap buku...
kadang2 umie temankan CikMat belajar sambil duduk...
kadang-kadang tu sambil baring..!!
letih nak..umie ko masih lagik versi mood lemau...fragile...




 kira dik...kira....
kira btol-btol..jgn main aci redah jer..





seni punye berseninya tulisan CikMat....





adik gebu nih memang tak boleh pakai....
takat pantau aje yang boleh...




abes sesi exam CikMat...
sesi nak ngadap kenduri kawen pulak...
nanti teman cerita pasal invitation kawen pulak yer...
tapi bukan dobot yang nak kawen...
adik ipar teman yang nak naik pelamin....



12 comments

Oct 9, 2012, 9:37:00 AM

semangat cik mat stadi ni

Oct 9, 2012, 9:52:00 AM

comelnya kucing tu.. ^_^

Oct 9, 2012, 9:55:00 AM

Moga Nini sihat..
CikMat gigih juga tu Nini dia nak belajar ada setengah budak melukis/mewarna nak tapi bila mengira/menulis malas.

Oct 9, 2012, 10:28:00 AM

anak kite sebaya tp kat skool fahim belum sampai tahap ni ... mengeal huruf dan nombor baru kot....advenced nye cikmat ....

Oct 9, 2012, 11:06:00 AM

hai....terer cikmat...gerenti pass with flying colours punya ah.....

Oct 9, 2012, 11:55:00 AM

moga CikMat berjaya flying colors dlm exam nya!!! Tu tulisan bakal doktor tu..:)

Oct 9, 2012, 2:52:00 PM

Khusyuknya cik mat. anak saya pon periksa minggu 15/10 nih.

Oct 10, 2012, 11:40:00 AM

Rajin sangat cikmat ni.. anak makchaq tadika pun tak mau pi...
yg sekolah menengah pun jenuh bersuruh.. padahal nak pereksa minggu depan sama cik mat..

Oct 10, 2012, 7:31:00 PM

Terubat sudah rindu nak menatap wajah cik Mat dan bakal menantu. Ingatkan dapat jugak hilang rindu kat bakal besan tu. Sekali tu tak de jugak rupa bayang nini. Tak pe. Jaga kesihatan ya, dik. Awal2 ni paling penting.

Oct 10, 2012, 10:40:00 PM

Amboi, tekun chemat mengira.. English dia pun bagus ye.. =)

Dobot buat dek2 jer landing tepi langsir ye.. Hikhik! ^_^

Oct 13, 2012, 10:59:00 AM

meh nk jd cekgu tusyen meh.. :)

Oct 14, 2012, 10:55:00 AM

rajin cik mat study.. agaknya kalau emir nak ambik exam macam mane lah rupenyer ye..

Post a Comment