Ahli Kelab Kad !!

Oct 1, 2012

Home » » "Hadiah" kali nih...

"Hadiah" kali nih...




time mengandungkan CikMat dulu....
teman di'hadiahkan' dengan penyakit jantung...
dari awal kehamilan hinggalah saat bersalinkan CikMat...
tapi alhamdulillah....
lepas bersalinkan CikMat,...'hadiah' tu ditarik semula olehNYA....



untuk pregnancy kali nih.....
teman di'hadiahkan' penyakit lain pulak......

malam minggu aritu pegi sepital Columbia amik oksigen....
kemain gorjesss rasanya pakai mask tu kat muka....
hahahahahahaha.....



rupanya batuk yang berbulan-bulan tu...
ada maksud terselindung......
insyaAllah....teman terima 'hadiah' ni dengan seadanya.....
pasti ada hikmah disebalik setiap pemberianNYA tu kan...



oh..lupa pulak nak story-story...
teman dah selamat kembali ke istana hinggap teman di Taiping,Sabtu lepas....
gembira sangat mata nih tengok habuk yang bertepek-tepek...
kain baju yang dah basuh tak berlipat......
oh...syiok sangat!!!!!
dan sape yang paling gembira menyambut kepulangan teman.....





of coslah acik dobot...
siap mintak dukung lagik...
mengiau mengadu macam-macam hal sampai sepatah habuk pon teman tak paham..
dok asyik la main pusing-pusing kaki teman ni sampai nak tersadung dibuatnya....




15 comments

Oct 1, 2012, 11:04:00 AM

comel si gebus!

Oct 1, 2012, 11:05:00 AM

ari tu cardio kali ni respitory plak ... hmmm baby girl la ni ...

tu doktor dah bekalkan prevention dose tu ...

harap² ko kuat nanti bila nk push ... risau aku bila time ngandung ade asthma ni ... harap² cepat sembuh dan hanya alahan permulaan je ye

Oct 1, 2012, 11:16:00 AM

Tahniah atas bakal kehadiran ahli keluarga baru. Semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik ya

Oct 1, 2012, 11:26:00 AM

hihih... bersabo lah wahai teman. gerenti kali ni ko minta hape je kat bos besau dia kasi. kekeke..

Oct 1, 2012, 11:46:00 AM

Utk sementara ini jauhkan sikitlah diri Nini dari makcik Dobot tu. Bila dah bersalin tak apa dah...

Kakak doakan Nini sihat sampai CikMat dapat adik.

Oct 1, 2012, 12:22:00 PM

take good care eh...


dugaan...
ibu harus kuat..
dan si kecil dalam perut pasti memahami...dok baik2 tau si kecil ;)

Oct 1, 2012, 2:00:00 PM

athma ke? ooo ooo... kesian nyaaaa... sedut jgn tak sedut tau..

keje tu tak yah buat beria sgt.. sikit2 je udah..

Oct 1, 2012, 3:24:00 PM

Nini, kami sekeluarga doakan semua urusan mengandung dan bersalin nini dipermudahkan, kalau perlukan baby sitter untuk SiDobot hantar sahaja ke rumah kami...Dobot tu tahu dai nak dapat adek gegurl kot, pasal tu meragam aje kat ummi dia, takut adek lagi gebu dari sikit, Ummi lebihkan adek nanti.

Oct 1, 2012, 4:25:00 PM

Dobot kena kuarantin tau! Or tuan dobot ni kena kuarantin? :P

Hope your pregnancy tiada apa apa komplikasi...saya doakan kesihatan awak & baby dlm kandungan..

Oct 1, 2012, 5:26:00 PM

alahai..lega ko dah balik....samapi aku pun terasa merindukan si dobot itu tau ke...

Oct 3, 2012, 4:08:00 PM

Dobooooot! Rindu nak tengok Dobot.

Jaga diri baik2 Nini. Tapi takpa, ada doktor dalam rumah kan :)

Oct 4, 2012, 1:53:00 AM

Sakit itu nikmat yang jarang2 orang dapat.. Bersyukur is the best thing we shoul do.. =)

Oct 4, 2012, 10:10:00 AM

semoga dipermudahkan semuanya..

Oct 9, 2012, 12:24:00 AM

sabo my pren.. banyak pahale ko..

Oct 10, 2012, 7:44:00 PM

Kesian akak dengar. Pembawakan budak mintak2 ya, nini. Macam akak dulu pun. Lepas je bersalin terus hilang segala batuk. Jangan paksa diri buat keje banyak2, dik. Pejam mata je dulu. Yang penting jaga kesihatan. Cuba amik cleaner yang datang wiken tu buat masa ni. Tak pun suruh mak cik diva tu lupakan kedivaan dia kejap. Amik penyapu ke, tak pun jilat abuk tu sampai berkilat lantai. Kang tak pasal2 dia pulak kena pakai mask nini. Hehehe.

Post a Comment