Ahli Kelab Kad !!

Mar 30, 2011

Home » » Awek-awek gojess sekalian....

Awek-awek gojess sekalian....

Entry untuk awek-awek gojes...
terutama sekali...
buat yang menang FM GA's Bebeh aritu....


pada yang dah reply email teman aritu.....
arigato gozaimas banyak2...

hadiah anda bakal di-pos harini....
(baik hati nak pos cepat sbb korang kasik kerjasama yg terbaekk!!)


pada yang blom reply email teman.....

tempoh untuk reply email masih VALID sampai 4 APRIL 2011...
kalo masih ada yg xreply....
cabutan nama akan dibuat lagik sekali....


(yg blom kasik feedback)
rafolian
zie
Little Myrashmallow
zahira


itu ajer nak bagitau...
TQ!!



5 comments

Mar 30, 2011, 9:55:00 AM

yihaa ada peluang menang...siapa laju bagi email, kan? *buat2 blur

Mar 30, 2011, 3:23:00 PM

bagi kat saya lah kak kalau diaorang tak nak...gheheheheh



New Entry: Nostalgia: Lagu zaman sekolah rendah

Mar 30, 2011, 4:23:00 PM

Lulu : pandai ye buat blurr..kikiki

zahidah : boleh ajer!! hahaha

Mar 31, 2011, 2:13:00 PM

Aik. saya tetunggu-tunggu email dari NINI tapi tak dapat lagi pun...uhuuhuk camna nak reply..?

email saya : akuzie80@yahoo.com

Apr 2, 2011, 1:57:00 AM

saye dah reply email..hihi~
lambat sket sbb bercuti...
=)

Post a Comment