Ahli Kelab Kad !!

Mar 30, 2011

Home » » Pangkor Island - part 4

Pangkor Island - part 4

Ok...
kita sambung balik cerita g Pangkor aritu....
sementara nak tunggu turn boleh naik bot....
cik asbenn ajak g jadi bebudak kejap...


nak tengok gelagat kitaorg jadi bebudak.....
hahahahahaha....


Kak Zira dah  buat muka pelik bila tengok kitaorg laki bini jadi kanak-kanak riang....
kikikikikikiki....


meh tengok calon 1st yang jadi kanak-kanak ribena...

berkira-kira..
nak panjat atau x....
tahan ke tali nih....


at last....


dengan penuh bergayanye jadi TARZAN!!......

hajat hati teman...
nak jugak jadi Lady Jane.....

fuh...fuh...
janganlah jatuh tertonggeng nih....

hahahahahahahahhaha.....
kelako giler...
rasa cam nak luruh jantung teman.....
tapi BEST!!!!


pehtu..
ada jugak orang lain yang nak join team kanak-kanak ribena kitaorg...


En. Hanit..
pastike nak naik ni?...
kang kalo jatuh camne?..
hahahahahahahaha....


konfident itu perlu katanye!!!..
hahahahahahaha.....


yang ni baru betul kanak-kanak ribena!!!

Aiman...

Kak Chik...


serta peserta posing paling cun...
Angah!!


tengah kitaorg seronok-seronok jadi kanak-kanak ribena..
Kak Zira dah melaung..
katanye..
turn kitaorg dah sampai utk naik bot.....



masing-masing dok bz pakai life jacket....



sebelum naik bot....
meh kita picha-picha dulu.....








1 comment

Mar 30, 2011, 10:49:00 PM

amboi.. siap main tarzan2 lagi....

Post a Comment