Ahli Kelab Kad !!

Mar 1, 2011

Home » » Sabtu punye hal....

Sabtu punye hal....

Tengok entry Makbed pasal g Burmese Pool..
macam berjanji pulak...
baru je Pagi Sabtu tuh...

kat Taiping nih....
ada banyak tempat air terjun yang bes-bes.....
sumernye xjauh dari umah teman..
takat 5-10menet perjalanan ajer....


 kitaorg g berkelah 3 beranak kat air terjun Taman Suria...
xde pon merancang...
biasa la tuh...
bila cik asbenn tetiba buat rancangan nak g berkelah..
jangan tunggu lelama...
angkut aje pape makanan yang ado..
sib baikla pagi tu teman buat nasi goreng + goreng telo mata kebau...
ada la bekalan utk melantak kang..


cadang nak angkut dobot sekali....
yelah...
dobot pon ahli keluarga jugak kan...
tapi..
memandangkan xde sape nak berkejaran dengan dia kang...
baikla toksah bawak....


kali nih...
kasik chance Cik Mat bermanja dengan ayah dia....
ayahkan selalu bz.....
kali nih...biarlah dia dgn ayah ajer....
kepitla ayah tuh......


gambar nih terpaksa disensorkan atas sebab mengandungi unsur-unsur 18sx yang keterlaluan..
hahahahahahahahaha


hamboi....macam berchenta!!


gelagat 2 beranak....




dukunglah Cik Mat yang berat 15.3kg tuh.....


sejuk giler air terjun nih......




Cik Mat nampaknye dah start suka main air...


kutip apa tuh?..jongkang emas ker?

nak tengok gelagat Cik Mat main air?..
macam-macam gaya ado....


ni namanye gaya libasan maut....


yang ni gaya senaman ketiak....


ni pulak gaya senaman jalan atas titi senget...


senaman kemutan tang bontot....

ni gaya kuak sampan ke belakang....


nampak kaki yang 'santeq' sangat tu?...
takat basah kaki ajer...
xkose nak mandi...
sebab teman udah mandi kat umah.....
kalo teman pon mandi...
sape pulak nak amik gambar & jaga barang....


anak & ayah sesama pulak cari jongkang emas....


nak tengok rupa jongkang emasnye??....



tada........


nampak x??


xnampak....


meh close up sikit....


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


nampak x?...

anak udang la.......


banyak gak yang cik asbenn dapat tangkap..
ada kot dalam 10 ekor....
tapi...
kitaorg lepaskan balik...
saje suka-suka tangkap....


dalam pukul 12 tengah hari...
kitaorg pon balik....
xleh bertapa lelama kat sini...
kang "sun-burn"....
teman kan....PUTIH sangat....
hahahahahahaha......





9 comments

Mar 1, 2011, 4:46:00 PM

best nyerr... haishh...

Mar 1, 2011, 5:53:00 PM

i nak like gmbr yg di sensor tu, kihkihkih.

berat tul afifi ye, irfan dok 11-12kg je, xmau naik dah.

Mar 1, 2011, 5:54:00 PM

apsal tersilap taip nama anak tuan rmh ni..aishh...sori afif.

Mar 1, 2011, 10:06:00 PM

Afifi tu nama anak nombor 2 sok. hahahahahaha

Mar 1, 2011, 11:08:00 PM

hye...jom join contest ni,

http://sweetcardigan20.blogspot.com/2011/02/cardigan-free-utk-contest-pose-dengan.html

Mar 1, 2011, 11:13:00 PM

bestnye... bila ya dapat pegi taiping... hff huff insyaallah one day, kne bawak pgi sini tau :)

Mar 2, 2011, 7:40:00 AM

Kak Najwa : Afifi....?..kikikiki

Makbed : ko reseb nama tu utk anak ko keh.. :)

Rrb : okeh..jgn xdtg tau!

Mar 2, 2011, 8:53:00 AM

baru je nak cakap, ini mesti kes tukang amik gambar tu tak basah langsung.. sekali confirm hahaha :D, taiping memang banyak kan tempat mandi manda ni.. tapidulu mase balik kampung tak pernah pulak mak ayah atok mira bawak mai sini, selalunyer kalau balik je, tak lain tak bukan lake garden setiap hari.. itupun dah buat kite happy

Mar 2, 2011, 4:03:00 PM

aku rase kalo ko bela udang tu bg beso skit dah jimat.. tak yah gi beli udang.. hehehehe..

Post a Comment