Ahli Kelab Kad !!

Mar 25, 2011

Home » » Pangkor Island - part 3

Pangkor Island - part 3

Pagi esoknye..
bangun pagi-pagi...
semua org xpayah mandi...
walaupon dah tau nak g mandi laut..
tapi..
teman tetap jugak mandi pagi tu kat chalet..
xboleh weh kalo xmandi...
mau gatal2 kulit ni kang kalo xmandi...


dalam pukul 7.45 macam tuh..
memasing dah ready depan chalet...
semuanye xsabar nak g naik bot...


hero-hero yang xmandi...
weh,..korang gosok gigi x tadik??!!...
hahahahahahha....


nampak life jacket tu?..
dibeli semata-mata untuk Cik Mat...
RM18 tau....
kalo pakai sekali ni jer...
memang membazir..
lepas ni..ko mandi dalam bilik air kat umah pon..
Umie suh ko pakai eh...


En. Hanit & the geng yang menanti Kak Zira...
ko mekap dulu ke kak?....


memasing tayang muka...
mau xnye...
Kak Zira dah keluar tadik..
tup-tup masuk balik..
sakit perot!...hahahahahhaa



dalam dok tunggu2 tuh...
ternampak burung nih..
wah..ada lagik eh burung nih...
payah nak jumpa kat tmpt terbuka macam nih.,.
kalo kat zoo tu..ada la...


apa ke nama burung nih..
teman udah ilang ingatan jap...
adeh....



Lepas sesi penuhkan perot...
cik asbenn belanja pagi tu...
total makan pagi kene bayar RM45.80
10 org makan + self service...
ok la tu....


kitaorg jalan kaki smpai ke pantai...
saje kasik bekpes turun ke perot dulu..
takot kang ada pulak yang muntah naik bot...


Cik Mat yang dah penat jalan...
kalo ringan xpe jugak nak dukung...
kalo suh teman dukung..
mintak mahaple...
kamu "ringan" sangat Cik Mat ooiii...



sampai aje kat tempat nak naik bot tuh...
haruslah posing2 dulu kan....


kami-kami yang akan menggegarkan pantai Pangkor dengan jerit pekik kami..
yeahhh!!!!!!!!
hahahahahahhahaa...


lepas dah bincang2 harga....
kene tunggu kejap sementara bot sampai....
ramai yang nak g snorkling pagi tuh....


kitaorg semua 10 orang (termasuk 2 kanak-kanak)
naik bot,life jacket + sewa alat snorkling + g mandi ikut sesuka lama mana kitaorg nak..
total cas RM90


abg tu kasik diskaun sbb dia syiok dengan anak En. Hanit....
abg tu kata..
next time dtg dia kasik diskaun lagik...
miahahahahahahhaa....


En. Hanit senyum lebih2 sbb dapat diskaun...
kikikikikiki


hero teman yang dah xsabar2 nak naik bot...
sabo yang....



dalam dok tunggu bot sampai tuh..
cik asbenn ajak buat benda lain....
saje isi masa sambil test power suara...

buat apa....
haaaa....
tunggu next entry...


5 comments

Mar 25, 2011, 9:25:00 AM

best nyer..enjoy !!..kita pun sama tk boleh ler tk mandi keluar rumah !!

Mar 25, 2011, 1:26:00 PM

waduh waduh, best tu..

errr kalau gune name en hanit boleh tak hahaha.. :D

and yes, i macam you jugak tak boleh tak mandi.. geliii

and tau takkkkkkkkkkkkkkkkk mira lupe pos baskin robbins you, missed out u la dear.. ampun!!!

Mar 25, 2011, 1:47:00 PM

alaaa... sambung lagik ka???

Mar 25, 2011, 2:10:00 PM

akak, burung hornbill ke tu?


New Entry: Heel: Harus aku cerewet

Mar 25, 2011, 4:40:00 PM

Kak Mira : kikikiki...kalo dah terlupa xpe la kak...next time akak buat lg GA cenggitu saya join lagik..

mekchu : ada 2 part aje lagik...xsompek nk mengarang..pc jemmed!!

Post a Comment