Ahli Kelab Kad !!

Mar 31, 2011

Home » » Pangkor Island - part 5

Pangkor Island - part 5

Ok...
kita sambung lagik cerita nih....


lepas dah abes photo-photo sebelum naik bot....
kitaorg pon terus panjat masuk bot...
ada yang tergolek...
ada yang tersangkut kaki...
excited kemain memasing..
maunye x...
ni 1st time teman nak bot cenggini....
hahahahahaahahahhahaha....


nak tengok muka-muka excited tu??...



walaupon bot dah laju...
tapi senyum tetap maintain....



abg bwk bot tu pon dok enteprem jari dia....
hahahahahaahaha...
seksa gak naik bot bila pakai spek...
air terpercik2 pada spek mata....
kabus jap....



ke"teruja"an terserlah di situ!!!



kalo xpegang ni kang...
silap2 ada yang terjun ni kang.....


sampai aje yang tempat yang sepatutnye kitaorg turun....
sekali tengok....


masyaAllah....
ramainye manusia.....
adeh...camne nk mandi & snorkling cenggini??


abg yg bawak bot tu cadangkan kitaorg g tmpt lain...
tempat yg xramai org...
and...
guess what....
tempat tu memang xramai org..
&
best!!!
boleh buat cam laut tu kitaorg yang punye...
wwwwwwweeeeeeeeeeeee......



dalam hujan rintik-rintik tuh...
kitaorg maintain jugak mandi...



memula aje mandi pakai spek sbb nak amik gambar..
pehtu sangkut terus spek kat beg....
tak trill la mandi pakai spek...
hahahahahahahaha...........



cik asbenn dah g snorkling dulu...
lepas tu baru take turn dgn teman tunggu Cik Mat...



ntah apa aje yang dibuat dek 2 hero nih...



Cik Mat yg sangat2 seronok..
tapi xberani g jauh dari pesisir pantai...
bagus!!






Cik Mat & Muaz...
robocop!!..
mana xnye...
life jacket dari besau dari diaorg...


dalam dok main2 air tuh...
tetiba cik asbenn panggil....
dekat tangan dia ada sumting.....
apakah???....





GAMAT!!!!!


lembik & geli!!!...
hahahahahhahahaha.....


cik asbenn menjadi tumpuan kejap....
memasing jadi jakun...
maunye x..
tengok secara live tuh....





geli-geli takut sebenarnye...
tapi xmo lepaskan peluang pegang gamat....



Umie vs Ibu....


En. Hanit & the geng...


the sengal team!!


last but not least.....
korang kenal x sape mamat ensem dalam gambar nih???


xkenal?....
mustahil!!...
hahahahhahaha....
sape tengok Spa Q kompem kenal....

Fazreen Rafi ( Dafi Spa Q )

dia pon ada time tuh...
berkayak's dengan famili & tunang dia...
sweet tunang dia...
sporting abes bila kitaorg nk amik gmbr....

teman kene le duduk tepi sekali...
xkan la nak duk sebelah mamat tuh...
ada gak yang kene sekeh kang....
tu pon masa nak amik gambar..
cik asbenn kata...


" OVER betul awek yg pakai tudung biru tu"....


hahahahahahahhaha.....
hambik ko......







6 comments

Mar 31, 2011, 1:22:00 PM

seronoknya weh tgk ko main airrrr!!!!

Mar 31, 2011, 1:58:00 PM

fazreeeennN!!!

waaa bestnyer nini, bole bercuti...
btw, gamat tue ape ye? bukan haiwan yg sedut darah ke? :D

Mar 31, 2011, 4:53:00 PM

woweee... seronoknyaaa.. suke tgk afif tu..muka seronok..hehe

Mar 31, 2011, 5:48:00 PM

pangkor mmg bestttt..kan? tingin nak p lagi sekali...

Mar 31, 2011, 6:08:00 PM

RRB : Yang!!..binatang yg sedut darah tu lintah la...kikiki

Apr 2, 2011, 12:09:00 AM

gamat!!! mira tak penah tengok live.. boleh abawak balik ka?? agaknyer kalau mira terpegang pun mira tak tau tu gamat.. huhu

Post a Comment