Ahli Kelab Kad !!

Mar 6, 2011

Home » » Bila boleh balik nih???

Bila boleh balik nih???

Ya Allah....
sejuknye....
rasa cam duduk dalam freezer peti ais...
apa orang yang keje kat sini....
xrasa sejuk ke?...
atau...
cuma bilik nih aje yang terlebih sejuk??....



dari pukul 12 tengah hari tadik lagik...
teman dah check-in kat tmpt keje cik asbenn.....
arini dating piknik di sepital....
lauk simple ajer...
baki lauk semalam....
asam pedas ikan pari....sup ayam...
telo dadar...tauhu goreng....
nasi putih & air sirap....
jelous bebudak staff nih...
rajin bebeno teman piknik...
maunye xrajin..
semedang bos ajak datang piknik....
air peluh tangan wife dia kan sedap sangat..
miahahahahahahhaha.....





kalo ikutkan....
dari koi 1 tadik lagik teman nak balik....
kain jemuran kat umah...
blom angkat lagik...
dobot blom makan tengah hari lagik.....
banyak lagik misi kat umah yang belom selesai.....




TAPI.......



camne nak balik...
kalo big boss xkasik balik...
dia suh teman bertapa teman dia kat sepital sampai time dia balik....
mau gila teman ni kang.....
maunye xgila....
cik asbenn abes keje koi 10 mlm kang...
xkn nak bertapa kat sini sampai malam???!!!..
hahahahahahahhaa.....




nehi...nehi...
jap-jap lagik..
nak kene mintak permission balik...
xkose nak duduk tmpt sejuk nih lelama...
hidung teman dah sakit....
kaki dah sejuk2....
dari tadik asyik nak g toilet ajer......




Cik Mat....
moh kita balik!!!!!!!



7 comments

Mar 6, 2011, 2:26:00 PM

Salam..hehe..sbr je la.

Mar 6, 2011, 3:31:00 PM

ziarah di hari minngu sambil click HB

nak menang purse clarks ori? jom vote!

Mar 6, 2011, 3:53:00 PM

suruhlah penjaga aircond tutup aircond..heheheheh



NEW ENTRY: Aku BUKAN orang Semenanjung

Mar 6, 2011, 4:17:00 PM

sabo weh sabo.. hehehhe.. pegi la pusing2 spital.. kot2 ade org ingat ko dokto baru ke.. heheheh..

Mar 6, 2011, 7:23:00 PM

dia soh ko jadi nurse ke?

Mar 7, 2011, 8:17:00 AM

zahidah : smlm penjaga aircon cuti..kikiki

eda : dokto baru eh?..diaorg kalo tngok TAH dtg columbia..kompem lambai aku..aku br cadang nk jadi single skjp..hahahaha

makbed : aku bukan xmo jd nurse tp...tengok jarum pon ala-ala cam nak bersilat..cmne nak jadi nurse..

Mar 7, 2011, 9:38:00 AM

tapi, husband you nak suruh you jadi PA dia sat... baru semangat sikit nak buat keje :D tak pun kasik warning kat doktor / nurse perempuan yang cun cun dengan ucapan "bini aku lagi cun" hehehe

Post a Comment