Ahli Kelab Kad !!

Mar 5, 2011

Home » » Senyuman.....

Senyuman.....

 BESAR MAKNA satu senyuman...
senyuman sape?..
senyuman cik asbenn pada teman....
senyuman tanda terima kasih...
untuk segala yang teman buat...
dalam menjayakan ikatan keluarga kami....



selain tuh...
besar makna senyuman cik asbenn...
bila tengok dia masih mampu menguntum senyum..
walaupon melalui 1 hari yang teruk..
sume kerana bebanan kerja & xcukup rehat....




sumernye..
kerana....
sikap "understanding la sangat" yang teman bagi...
demi memperolehi senyuman tuh...
teman la insan yang paling paham dengan kerjaya cik asbenn....
kerjaya yang betul2 memerlukan tolak-ansur serta ketahanan mental & emosi....
bukan sekali dua teman kalah dengan emosi..
banyak kali!!!!!.....
lotih dah nak nangeh!!
tapi....
SABARLAH..
REDHALAH......
itu aje kuncinya....




apa lagik yang boleh membuat cik asbenn senyum...
bila teman dengan senang hati...
kasik "APPROVAL"...
untuk dia pegi memancing...


percayalah....
teman bukan suka mengongkong...
apatah lagik nak pegang title REMOTE CONTROL..


tapi..itulah cik asbenn...
maybe sebab dia dah terbiasa macam tuh...
nak buat apapun...
mesti ada APPROVAL dari teman....
kalo teman keberatan nak kasik pegi.....
dia akan cuba paham alasan yang teman berikan....
"percayalah D..
mesti ada sebab yang rasional bila Nini xkasik D pegi.."
(camno den nak kasik pegi...ekau tu xsompek rehat lansung!!)


dan yang paling best....
bila APPROVAL digunakan sepenuhnye..
dan pulangan yang diberikan amat lumayan...
selain kasih sayang yang xberbelah bagi...
PEROT jugak merasa nikmatnye.....


 walaupon berjam pegi memancing...
hasil yang dapat..
tetap tak mengecewakan....



giles besar ikan haruan nih...
kepala dia ajer..
dah besar kepala lutut teman....


apa lagik yang paling nikmat??...


SENYUMAN....



senyum gembira...
walaupon kepala serabut dengan kerja...
tapi...
dengan Nini disisi....(chewahhh!!!!)
semuanye pasti BOLEH!!!






3 comments

Mar 5, 2011, 2:11:00 PM

wahhh.. senyum beso untuk ikan beso dan untuk mem beso.. hohoho.. sume nak beso.. =D

Mar 6, 2011, 12:31:00 AM

mira pulak teringin sangat nak pancing, tapi husband mira tak minat, sebab dia selalu amik gambar kate tepi pantai, mira cakap kat dia, tak ke membazir tu, alang2 dia nak capture moment, elok benor patutnya dia pancing ikan, at least, ade jugak bende nak kasik kat bini dia masak kan.. hehehe

Post a Comment