Ahli Kelab Kad !!

Nov 2, 2011

Home » » Antara dua.....

Antara dua.....

nak mintak tolong kengkawan sikit nih...
bukan tolong vote..
ataupon tolong "LIKE" gambar....

cuma....

nak pendapat korang ajer.....












antara dua jenis kain dalam gambar nih.....
yang mana lagik MATCHING dengan baju yang teman pakai.....????
ada majlis penting nak kene attend minggu depan....
malas nak pegi beli baju baru..
so teman matching2kan aje apa yang ada dalam almari tuh...
jimat dan yang paling penting tak membazir.....


kain sebelah kiri tuh kaler kuning gold dari jenis kain songket...
kain sebelah kanan kain jenis licin..kaler light yellow...(kain baju akad nikah dulu)
dua-dua kain jenis kipas kat belakang...
semua kain & baju adalah dari zaman bujang-bujangan dahulu kala...



yang mana lagik OK pada pandangan mata korang....
komen di "mukabuku" mahupon di blog diterima....
terima kasey!!!





10 comments

Nov 2, 2011, 11:21:00 AM

yg belah kiri, warna gelap skit tu..

Nov 2, 2011, 11:30:00 AM

belah kiri..kain die wrna kuning..so menyerlah sket dr putih...ade kontra....

Nov 2, 2011, 11:44:00 AM

mcm sama jer.. tapi pilihan lulu sblh kiri, lebih sesuai..

Nov 2, 2011, 11:51:00 AM

kiri lagi match dgn bunga...
yg kanan sweet je tp looks pale :)

Nov 2, 2011, 11:53:00 AM

kiri kot.. sbb baju ade kunin2 skit kan..

Nov 2, 2011, 12:25:00 PM

akak rasa klu ikut yg dalam gambar ni, yg kain licin light yellow tu lebih sesuai..

Nov 2, 2011, 3:38:00 PM

ambe rasa kanan lagi cumil.. hehe..

Nov 2, 2011, 4:45:00 PM

warna yang songket kuning gold tu lebih sesuai,
tapi materialnya tak sesuai...
janggal rasanya kain songket dgn baju bunga2...

better yang kanan tu. satin n plain..

Nov 3, 2011, 4:39:00 PM

aku lebih suke yg satin tu la..pdan ngan jenis kain baju tu..sekian..hehe

Nov 4, 2011, 8:10:00 AM

belah kanan!!!

Post a Comment