Ahli Kelab Kad !!

Aug 9, 2012

Home » , » Nombor tiket kapalterbang!

Nombor tiket kapalterbang!







tempat pemandu ajer yang kosong...
yang lain fully occupied..!!!




Semuanya telah selamat menaiki penerbangan LORI pagi tadik..
semputt napass nak tulis tiket kapalterbang masing-masing...


sila refer list consignment note di bawah :



Asrisa Ismaili : 400042945492
Nuramira : 400042945481
Haine Yusnida Mohd Yusoff : 400042945466
Abby : 400042945455
MOmy Iman : 400042945595
Roseliana Sinchan : 400042945470
Huda Nizam : 400042945610
Miloais Milo : 400042945363
QiNg ZArgoza : 400042945396
Bee Ibrahim : 400042945341
Shakila Ramlee : 400042945330
Nur Hanani : 400042945400
Shaliza Shahar : 400042945573
Liza Jalil : 400042945352
Hjh Maznah : 400042945621
Suhaila : 400042945422
Badar : 400042945433
NurulSyahida : 400042945444
Augustina : 400042945385
Norazima : 400042945374
Aidah : 400042945584
Zahira : 400042945411
Wanda : 400042945606



InsyaAllah,..semua tempahan nih akan mendarat esok di destinasi yang ditulis pada tiket kapalterbang..
jika ada sebarang kesulitan,..sila roger2 teman ye..
mana la tau kan,..kot-kot abang guard buat lawak tapir pulak kat bawah tu tak kasik adik kurier anta barang...
bolehlah kita buat arrangement lain kasik tazkrah sikit pada pak guard tu...



Terima kasih atas tempahan anda.
Selamat Hari Raya AidilFitri, Maaf Zahir & Batin dari team HomeMade :)



dalam masa yang sama..tetiba rasa rumahku macam....









 kosong..kosong...kosong......
hahahaha....sengal!



sekarang teman harus berusaha gigih melipat timbunan kain yang udah 4 hari tak berlipat....
inilah habuannya bila teman aje sorang gegurl kat rumah......
dobot....meh balik rumah.tolong lipat kain..!!!






8 comments

Aug 9, 2012, 2:38:00 PM

rezekiiii :)

Aug 9, 2012, 2:49:00 PM

Kalau pak gad buat lawak tapir kali ni, akak dah siap bawak geng. Sorang senseng lengan baju, sorang adjust kain pelekat bagi senang sikit nak bukak silat. Kihkihkih.
Apo maleh na bakal monantu den tu. Copek balik, tolong mak. Nanti akak train atuklah lipat dgn basuh baju sekali. Sonang mak montua nnt bilo monantu e ringan tulang. Ringan??? Tengok bdn dah tahu......kehkehkeh.

Aug 9, 2012, 3:21:00 PM

Kakak dapat bayangkan Nini punyalah lega. Rumah pun dah bersih dah tak perlu mop pagi-petang..

Seluar kecik, baju kecik ajar CikMat lipat. Dobot tu apa boleh harap makan adalah:)

Aug 9, 2012, 3:27:00 PM

sama la aku pun sorang kadang2 fedup nak buat keje rumah....ko xpela...masuk rezeki banyak....anyway, tq kerana mengambil order aku...haha..aku pun dah sengal...

Aug 9, 2012, 4:04:00 PM

Uwaaa taun dpn wat lg tau nk order!

Aug 9, 2012, 4:17:00 PM

Dobot, balik Dobot! Kang atuk Milo kensel botunang dengan ko kang!

Lega dah hantaq semua naa. Encek pilot lori, sila bawak berhati2, fragile tuh!

Aug 9, 2012, 4:20:00 PM

Tahun depan, dah boleh beli lori sendiri! ~ahaha..

Alhamdullilah..rezeki Ramadan...

Dobot sibok tido dlm gumpalan baju lah!wakakaka

Aug 10, 2012, 7:05:00 AM

hohoho..
semoga berjaya melipat timbunan kain.
jgn tertimbus udah ler. hihi^^

Post a Comment