Ahli Kelab Kad !!

Aug 7, 2012

Home » » Sauna !

Sauna !



kemahapan atas sesi update yang tersangatlah lembab macam siput....
masih gigih berusaha meluangkan masa berchenta dengan pc gabaks teman ni ha....
harap pc gabaks teman dapat bersabarlah...
teman masih ada berbaki 2 hari lagik untuk settlekan semua urusan
penghantaran tempahan kerepek bayam & popia horlicks...




ni kita masuk cerita petang semalam...
makcik sekor ni memang liatttt sesangat kalo masuk bab mandi....
teman pon ingat2 lupa bila last sekali makcik ni dimandikan...
setakat mandi hujan..mandi perfume tu memang dah selalu..
tapi yang peliknya...walaupon makcik ni jarang mandi....
takde pulak pelbagai jenis kutu kat badan dia....
boleh dikatakan makcik ni bebas kutu....




makcik yang kesejukan selepas semua bulu gebusnya basah.....
terpaksala teman peluk kejap untuk dipanaskan....
satu keje pulak kene buat part-time job jadi heater...






kebetulan pulak cuaca kat luar panas menyengat....
teman resign keje part-time heater..
pass terus pada bantuan cahaya matahari....
korang abaikan ye tahap kekusutan bulu tebal tu...
serabutt!!!!





lepas dah puas berjemur bawah matahari...
terus masukkan makcik ni dalam bilik sauna dia...





semekom...
boleh ke nak tumpang bersauna sama nih...
nak tumpang masuk sebelah kaki ajer,bleh?
hahahahahahahaha....













i just love my sauna room!!...




maka semalam...
kemain wangi semerbak bulu-bulus makcik nih...
dan makcik ni nampak gebus dari biasa.....




 mandilah bersental macam mana pon...
tak jugakk putih kaki makcik nih...
haruske lain kali teman celupkan ajekaki makcik ni dalam klorox?....
oh..nehi..nehi..nehi...






nampak kan....gebu semacam..
amat sedaplah dibuat peluk-peluk sambil dicubit-cubit...
walaupon dah mandi wangi bagai...
masih lagik nak baring atas lantai yang berpasir itew....
sambil baring..sambil buat muka emosi..
ni sumer terkesan penangan kene kepit time mandi tadik la nih....





13 comments

Aug 7, 2012, 1:14:00 PM

comel gituu!!!

Aug 7, 2012, 1:45:00 PM

Waaaaaaaahhh....wanginya dobot ..bau sampai kat KL ni haaa....comelnya awak ni

Aug 7, 2012, 2:25:00 PM

Kucing ala2 bulu meriah macam makcik ni memang berchenta betul nak mandi dan dimandikan. Nak bagi kering setiap bulu tu, hazab kot. Kesian bakal monantu den. Tapi kalau dah tak semenggah bulu tu maka kena gak mandi kan. Awak tu dah dipinang orang. Kihkihkih.

Atuk ni pun dah lama tak mandi. Bulu yang putih pun dah naik kepam. Itu lagi hazab nak mandi. Bukan bab keringkan badan tapi bab mengangkat dan mengepit time mandi. Mongah akak.

Aug 7, 2012, 2:34:00 PM

kurus cumilll ja mokcik tu erkk....muka puas hati je dapat mandi N bersauna

Aug 7, 2012, 2:34:00 PM

kucing kat rumah saya tak pernah mandi~~keh keh~

Aug 7, 2012, 3:01:00 PM

dulu aku paling takut mandikan kucen sbb time diorg cam hilang akal .... panjat sana sini pastu terjun lagi .. cakar kaki aku

Aug 7, 2012, 3:44:00 PM

Masa basah macam kurus kan Dobot nie bila kering macam gemuk:)

Aug 7, 2012, 4:17:00 PM

mau die diam org mandikan.. ko bg sabun cap ape mandikan die ni??

Anonymous
Aug 7, 2012, 4:55:00 PM

gebus!
nokk.... dobot tak mencakar ker????

Aug 7, 2012, 7:42:00 PM

dulu masa kecik PM takut kalau nak mandikan kucing..takut kene cakar...hehe

Aug 7, 2012, 10:38:00 PM

Wahhhh gebu gebas Dobot lepas mandi. Atuk Milooo, meh la tengok tunang hang ni haa, cantek & wangiii!

Aug 8, 2012, 9:45:00 AM

suka sgt bau kucing lepas mandi.. segar nmpak diorg lepas bulu kering kan :)

Aug 8, 2012, 12:29:00 PM

alahai..aku dulu nak mandikan kucing aku...siap kene kunci pintu jamban...pastu aku sental cukup...dah bersih sume baru aku lepaskan...haha

Post a Comment