Ahli Kelab Kad !!

Aug 22, 2012

Home » » Tragedi Raya!

Tragedi Raya!








almost 12 hours missing....
pulanglah dobot...sebelum teman start meroyan!!!!!
ni pon ada ura-ura nak "hujan renyai-renyai" tapi teman tahan lagik nih....










12 comments

Aug 22, 2012, 8:07:00 PM

Hilang kat mana? Kat rmh ke?

Aug 22, 2012, 9:28:00 PM

Biaq betoi Nini? Wehhh pi mana la pulak si Dobot tu?! Risau la pulak! Akak tolong doakan semoga dia cepat balik. Kalau dia balik, Nini update na.

Aug 22, 2012, 10:54:00 PM

Akak pun kena jugak tempias hujan tu, dik. Akak doakan dobot dapat jumpa jalan balik semula. Amin. Milo ni pulak sejak semalam monyok je, tak bangun2 dari atas katil arif. Macam tak de mood je akak tengok. Hilangnya kat kampung mana, nini? Risau betul akak. Apa2 hal roger2 akak ya.

Aug 23, 2012, 7:02:00 AM

ala cian nyer..selamat hari raya nini

Aug 23, 2012, 2:19:00 PM

lah...da jumpa blom???

Aug 23, 2012, 4:22:00 PM

salam kak nini...
mcm mn kesah dobot? dah jumpe dgn selamat?

Aug 23, 2012, 7:01:00 PM

Nini, macam mana Dobot, dia belum balik ka :(

Aug 27, 2012, 8:10:00 AM

kucen aku dulu klu die hilang tak balik selama 2-3 hari maknanye die dah tak de dah ... ko kena bersedia...

sbb dulu aku pun nk meroyan gak la ..hari2 nangis

Aug 27, 2012, 2:06:00 PM

dah jumpa Dobot belum? g beraya umah bf kot...

Aug 27, 2012, 3:32:00 PM

Alahai kesiannya.. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Aug 28, 2012, 10:11:00 PM

Akak masih tunggu berita Dobot ni..

Aug 29, 2012, 2:45:00 PM

Dobot pulanglah jgn majuk ummie tak belikan baju Melayu...Ya Allah tunjukkanlah dobot jangan pulang...

Post a Comment