Ahli Kelab Kad !!

Dec 18, 2012

Home » » Omputih vs Korea....

Omputih vs Korea....




kebelakangan nih....
tekak mak buyung melampau sangat citarasanya.....
semedang nak mengadap makanan omputih...
kalo ari-ari asyik ngadap PapaRich..KennyRogers...
boleh berguguran rambut cik abang teman tu....



mujurrrlah tekak nih takat berkehendakkan.....



makaroni cheese



dan...




 spaghetti ajer...cantikkan spaghetti mak buyung..hahahaha



maka...bolehla teman buat sendiri kat rumah....
jimatlah sikit belanjanya....
makan bertambah punnn takpe!




selain berselera omputih.....
selera korea pon turut serta dalam list....
tekak nih tergila-gilakan sangat buah pisang kaki @ persimmon..
nasible memang tengah hot kat pasaran buah tu...
maka...tak payahle cik abang tu kene pegi Korea cari buah pisang kaki...
hahahahahaha....




 pegi Giant sudah...





 sehengget sebijik...
angkut seploh bijik.ntah berapa hari ajer tahannya...






koleksi setakat hari Ahad....
tapi arini dah tinggal 5 bijik ajer....





harapnya....
takde lagiklah yang merepek tekak ni nak rasa...



9 comments

Dec 18, 2012, 9:20:00 AM

wahhh western ye..baguih...

Dec 18, 2012, 9:20:00 AM

Fulamak, fewit! Haritu akak beli buah pisang kaki kat pasar tani tapi cap ayam punya, bukan Korea mali :D

Dec 18, 2012, 10:02:00 AM

Kakak yg tak buyung pun setiap hari makan pisang kaki 3-4 biji tau Nini. Tapi tempat kakak agak murah boleh dapat 13-14 biji kalau sepuluh ringgit.

Dec 18, 2012, 10:32:00 AM

hari tu tengok tv ada games dari korea 2 days 1 nite, ada buah pisang kaki tu fresh kat atas pokok..aduhai terliurnya :p nak yg fresh tu.hehehe

Dec 18, 2012, 10:43:00 AM

bahaya ni..xboleh sebut2 makanan2 yang bukan2 nanti mak buyung mengidam pulak hehe

Dec 18, 2012, 10:56:00 AM

Orang dok boikot Korea tau. HAHAAHAHH~
HAa.. naseb la. KO gile makanan Korea ek. Aku dulu gilakan sushi.

Dec 18, 2012, 11:17:00 AM

Nasib baik pregnancy itu hanya 9 bulan...Kot 19 bulan, kaya tokey Giant...~hahaha

Dec 18, 2012, 11:50:00 AM

layan tekak tu selagi boleh layan kan nini he..he.. nasib baik akak tak suka pisang kaki.. klu tak tentu kena mencari buah tu di giant juga.. he..he..

Dec 18, 2012, 6:02:00 PM

Akak rasakan kalu anak lelaki ni mesti hidung mancung, mata pulak sepet. Handsome wo. Kalu pompuan pulak mesti putih melepak, lawa. Kira campurlah korea sikit omputeh sikit. Akak dulu pun masa peknen arif ngidam mkn omputeh gak. Bila keluar budak tu....sampai umur 8 tahun, sebutir nasi pun dia tak makan. Asik mkn roti je, nini.

Post a Comment