Ahli Kelab Kad !!

Dec 19, 2012

Home » , , » WordLESS Wednesday

WordLESS Wednesday



































dah rasa macam labu sayung jer....




10 comments

Dec 19, 2012, 11:13:00 AM

dobot suka sayur hijau dgn org yang pakai baju hijau ek.. he..he.. labu sayung pun takpe nini sebab masih in shape..

Dec 19, 2012, 11:15:00 AM

Jaga penampilan nampak, bakal menantu. Makan akar kayu lagi. Kacip petimah ke?
Labu sayung tak pe. Asalkan jangan makan labu cukup. Angin nanti. Hihihi.

Dec 19, 2012, 11:19:00 AM

lama tak nampak mokcik ni

Dec 19, 2012, 12:05:00 PM

Dobot nak jadi herbivor kot...bahahaha...

Wife saya pun bakal jadi labu sayung...haha

Dec 19, 2012, 12:08:00 PM

Tanda bahagia Dobot dgn bermain pokok Nini. Tapi CikMat mesti bahagia melihat pembesaran perut ummi dia.

Dec 19, 2012, 12:30:00 PM

dobot bile nak dikahwinkan???hehehe

Dec 19, 2012, 2:14:00 PM

Dobot, hang main daun apa tuu? Jangan buat semak dalam rumah, nanti penat mak nak kemas!
Comel perut tu, yg kat dalam tu mesti comel jugak :D

Dec 19, 2012, 4:59:00 PM

as salam nini.

comelnya Dobot. paling suka pic no. 7 and 9. last pic pun nice sebab tak semua org boleh dapat shape labu sayung tu.. :)

Dec 19, 2012, 6:14:00 PM

comel jer perut :)

Dec 20, 2012, 4:42:00 PM

kejap je dah 22 weeks kan.. tak lame lagi dah tu.. caiyok2!!!

Post a Comment