Ahli Kelab Kad !!

Dec 31, 2012

Home » » Countdown NewYear

Countdown NewYear



jap ni tadi pegi pekan Taiping..
settlekan urusan ansuran bulanan AGS..
stendetlah..urusan rasmi bila gaji bulanan big boss dah masuk...
masuk aje pekan Taiping..
nampak kemain ramai manusia + kereta....
kereta kemain bersusun cantik tepi jalan...
manakala owner kereta berkonvoi beramai-ramai jalan kaki menuju ke arah Lake Garden...
gamaknya ada jualan lambak ataupon joget lambak kot kat tepi tasik...
al-maklumler..nak count down new year gitu....



teman mintak mahapler nak join....
rasanya 1st & last teman join count down new year masa time muda remaja tahun 2002 dulu...
itu ajelah sekali teman buat keje gila melepak kat Dataran Merdeka sampai pagi...
rasanya kitaorg naik last trip lrt balik ke rumah sewa....
lepas-lepas tu..memang takde dah join count down sumer nih...
cik asbenn ajak jugak pegi "melawat" area Lake Garden tu..
mana tau kot ada jualan murah ker....
mintak mahap yang yer...kita berdua nih bukannya sehat bebeno..
sama-sama selesema,sakit tekak & batuk...
daripada kita bercount down kat tepi tasik..
meh la kita ber-count down kat Giant....
mak buyung nak makan ais-krim!..




 hasil tangkapan cik asbenn untuk mak buyung..
mak buyung tunggu luar Giant ajer dengan CikMat sambil layan makan eskrem...
nasiblah mak buyung tak ngidam yang bukan-bukan...
kalo tak..masaklah lakiku!




ubat paling mujarab setiap kali selesema...
tak kisahla samada selesema versi hingus pekat ataupun versi hingus air terjun..
hahahahahahaha...




oleh itu,..sebagai menutup tirai entry tahun 2012...






4 comments

Jan 1, 2013, 1:47:00 AM

ewwwwwwwwwwww~~~

terpesona dgn last pic!!! <3
hehe

Jan 1, 2013, 2:18:00 AM

Moga tahun depan lagi best dr tahun kelmarin...
Salam rindu utk family dan Dobot :)

Jan 1, 2013, 8:34:00 AM

Nini,
Nini, apesal garang na muka bakal menantu tu? Marah ke pindah kawasan baru ni? Hehehe.
Tapi takhta tetap di atas tau. Kerlasss awek Milo ni.
Eloklah tu countdown kat Giant. Perut pun kenyang kan. Akak tengah tak berkete ni, dik. Kete akak kat bengkel, demam panas.

Jan 1, 2013, 11:47:00 AM

Tu dia aih, ucapannya kemain lomentik lagi tapi muka garang bebenor, lari atuk Milo kang, haaa :D

Selamat tahun baru, Nini :)

Post a Comment