Ahli Kelab Kad !!

Dec 27, 2012

Home » » Drama sebabak!

Drama sebabak!



"eh,dah ada McD baru bukak la kat sebelah UnderWaterWorld nih"




"apahal pulak awek sorang nih?"..
"kesian ibu mengandung duduk tepi jalan..meh nak kasik sedekah sikit"




"huk..huk..huk..mekasih la adey manis...jgn bagi sekupang..meh la 20hengget"




"meh kita amik henbeg dia..mesti banyak duit nih"




"hey,..pencurik..haipp!..haipp!!"





"Abang,..putus henbeg Sayang!..mahal nih!"





"tarik!!...kuat lagik...CikMat,cepat tulun ayah..."






LOST!


hahahahahahahahaha.....




10 comments

Dec 27, 2012, 3:03:00 PM

Huh...tragis cerita ni...tengah nak faham...tapi tetibe LOST..huhu..misteri .

Dec 27, 2012, 3:57:00 PM

Siapalah yg jadi jurukamera tu CikMat. Pandai juga auntie dah papa CikMat berlakon ye...

Dec 27, 2012, 4:11:00 PM

Hehehe...sesuai sgt dialog dgn gambar.

Dec 27, 2012, 5:55:00 PM

Nini, duduk kat tepi tebing tu tunggu ikan2 bersiap ke? hehe.. siap ada sketsa pendek lagi.. wahh

Dec 27, 2012, 6:56:00 PM

haha..hebat drama nih,,,dramatik sungguh! >_<

Dec 27, 2012, 7:54:00 PM

lost sikit
hehehehe

Dec 27, 2012, 10:08:00 PM

Kahkahkah lawak la Nini & the geng!

Dec 28, 2012, 12:06:00 PM

Ye ke ada McD baru bukak kat situ, nini? Next time kalau akak pegi, senanglah mak budak dan bebudak nak makan. Maklumlah kat langkawi tu kalau tak tahu kedai makan mana nak tuju mahu kopak poket. Hehehe.
Itu tragedi anak2 berebut henbeg omak ko? Sibbaik tak putuih henbeg omak.

Dec 28, 2012, 1:52:00 PM

masuk underwater world tu pakai niat ke kak??hahaaa

Dec 31, 2012, 12:36:00 PM

lawa cap ayah Cik Mat! hahaha

Post a Comment