Ahli Kelab Kad !!

Dec 11, 2012

Home » » Ofis..

Ofis..




kalo dulu opis teman letaknya di bilik belakang yang berdekatan dengan dapur....
untuk sesi pindah rumah kali nih....
cik asbenn tempatkan opis teman ditempat lain pulak.....




opis teman yang simple tapi sentiasa menjadi rebutan CikMat....




nak kata strategik.....oklah,boleh diterima...
dekat dengan tangga...dekat dengan ruang tamu...dekat jugak dengan dapur...
yang tak berapa bestnya cuma laluan nak ke opis tu ajer.....





 kemain " LUAS" sangat lorongnya.....
setakat nih masih muat lagikla badan teman ni nak mencelah laluan tol ke opis...
harapnya masih boleh menyelit di laluan tol nih even dah mencecah 37 weeks nanti....



bilik kat dapur tu memang fully occupied dengan kotak-kotak sahaja....
tak kuasa nak buat stor kat bilik atas...
hazab pulak kang bila nak pindah 2 tahun lagik....
lagipun sekejap ajer tempoh 2 tahun tu....
pejam celik..pejam celik..tengok-tengok dah pun berlari anak teman no.2 nanti..
hahahahahahahahah





opis bawah tangga memang tak disediakan kipas angin mahupon lampu kalimantang....
tapi stendetlah bila ada suami yang over kreatif....
demi isteri terchenta...apa jugak daku buat!!!



lampu kiut hasil tukangan suami sendiri..korang ado?
hakhakhak.... statement kejam!
actually lampu tu dah lama cik asbenn buatkan untuk teman...
macam-macam hasil tukangan yang dia buatkan untuk teman...
meja kopi kayu...penyidai kain kayu berukir...almari kayu..lampu tido...
ada kot 5 tahun dah usia lampu tu tapi masih mantap lagik servis dia...
kipas kepala dua tu pulak mustahil lah cik asbenn yang buat...lama dah beli..
oleh sebab tak digunakan,..maka berjasalah dia untuk opis teman....
almari 5 tingkat tu pulak letaknya baju CikMat & adiknya 
beserta tempat bersemanyam makcik dobot bila sentap...
rasa-rasa tak jumpa makcik dobot tapi ada dengar bunyik loceng dia...
haaa..tarik aje mana-mana laci..kompem dia ado!
gila kelas multi-purpose almari tu...



botol bedak CikMat masih lagik dalam kotak?..
well....ai kan malas!


6 comments

Dec 11, 2012, 1:18:00 PM

aku bekenan ngan kipas kepala dua tu.. hehehhe..

Dec 11, 2012, 2:07:00 PM

Walamak...akak tengok sekali, kalah opis james bond. Tersorok betul. Siap pintu masuk pun muat2 sorang je lalu. Best ni. Kalau akak duduk sini, mencurah2 idea datang. Maklumlah kurang gangguan. Ni tak. Opis akak sekarang ni atas katil. Semua nak menyelit. Sampai atas kepala pun Milo dah cop. Macamana tak tersumbat idea akak. Hahaha.

Dec 11, 2012, 2:28:00 PM

Cosy ja nampak ruang opes baru Nini tu ha. & akak dok membayangkan camana Nini nak menyelit masuk laluan tol tu bila perut dah makin besar nanti, kehkeh!

Eh akak pun berkenan tengok kipas kepala 2 tu la..

Dec 11, 2012, 4:52:00 PM

cer tunjuk hasil tukang endokter tu ...nk nengok ...hebat betui die kan

Dec 11, 2012, 4:55:00 PM

nasib baik takde pintu rahsia...saya pun minat kipas double tu..

Dec 12, 2012, 1:21:00 AM

opis rahsia ni..tersorok je hehehe comel lampunye :)

Post a Comment