Ahli Kelab Kad !!

Feb 24, 2013

Home » , » Kasih sayangnya

Kasih sayangnya






 petang tadi,..
dikala teman tengah bergelak ketawa riang seorang diri depan tv..
mengadap channel feberet pilihan hati...
melayan telatah 7 orang mamat yang sengal nih...
( dpt tengok tv dgn tenang sbb CikMat udah terlentang tido kepenatan.penangan bersukan)




tetiba teman dikejutkan dengan ajakan cik abg tu untuk dinner awal...
uiks?..dinner?...yang,I blom masak lagik!..
rupa-rupanya....masa teman tengah ketawa depan tv tadi..
cik abg tu bizi memasak di dapur menyediakan hidangan dinner...
sobs...sobs...sobs..
buah hati bergelak riang depan tv..boypren masak kat dapur...
apa ke tak senonoh sangat perangai nih....
ingatkan cik abg tu masak gulai apa..
rupanya....sesuatu yang special menanti untuk santapan dinner kami...




grill lamb chop served with mash potato + salted egg together with pickle,carrot + purple cabbage!!



speechless....serius speechless...
bila masa la dia siapkan semua hidangan nih..
camne dia boleh dapat idea nak buat hidangan kreatif nih..
camne la teman boleh tak perasan yang cik abg tu ada bertapa kat dapur...
sesenyap aje dia buat keje semua nih...




dan pakej hidangan dinner nih..
didatangkan dengan....


dinner berdua tanpa gangguan CikMat yang masih nyenyak tido...
hidangan western tapi di-hidangkan dengan meja versi Jepun...




makan sambil pipi merah sebab malu,bangga & seronok..
malu sebab buah hati saya sangat murah dengan kasih sayang...
dulu masa mengandungkan CikMat..tak merasa kasih sayang nih..
sebab dia bizi mencari rezeki & kami masih bertatih memulakan kehidupan...
untuk kandungan kali nih,..serius teman bahagia...
bahagia dimanjakan dengan kasih sayang yang tak terduga ini...
terima kasih untuk semua kasih sayang nih,incik somi..






7 comments

Feb 24, 2013, 10:57:00 PM

huhuhu..tumpang terharu...


kalo teman, dah masuk 3, idak pernah merasa ayor tgn buah hati. uhuhuhu...

Feb 25, 2013, 9:22:00 AM

Auwww...serius jeles akak tengok Nini ni..syukur sangat kan dapat cik somi yang begitu penyayang camni..best best.. (apa rasa mashed potato campo telur masin tu? sedap tak?)

Feb 25, 2013, 10:46:00 AM

Memang beruntung betui la Nini.. dapat doktor seeba boleh..
tapi makchaq tengok makanan western ni boleh tahan lagi.. tapi tengok ikan keli tu... rasa nak pi serbu..tapi sabaq.. sebab tau sure dah habih...

Rumah baru ni kat mana Nini?

Feb 25, 2013, 4:44:00 PM

salam nini.

Alhamdulillah... wah bestnya.. semoga terus mendapat kasih sayang yang dari suami yang terer masak tu.. kena balas dengan kasih sayang yang melimpah juga tu..

Feb 25, 2013, 5:42:00 PM

Alhamdulillah! Tumpang seronok & rasa sebak jugak dengan kata2 Nini di perenggan akhir tu.

Akak ni asyik cari tisu ja lately..

Feb 26, 2013, 12:29:00 AM

Memang bertuah akak dapat suami macam tu.. =D

Feb 26, 2013, 12:07:00 PM

terus terasa nak belajar memasak dan masak utk wife saya! hahaha

Post a Comment