Ahli Kelab Kad !!

Feb 19, 2013

Home » , , » Semua dalam kawasan

Semua dalam kawasan



haaaa...tajuk pelik + merepek sikit....
hahahahahahahahaha...
susah sekarang ni nak update blog..
especially kalo nak buh gambar..
kene tunggu big boss baik keje dulu...
bodek-bodek sikit...pehtu baru buat usul pinjam laptop dia...
selagi pc gabaks teman tu mogok...
selagi tu lah sesi update blog akan jadi caca-marba.
takpe..takpe...nanti teman stadi..
camne nak install application untuk update blog buh gambar guna eee pad...
berdoalah semoga menjadik!




okeh..cerita arini kita mulakan dengan sesi orang nak sukan..
iyer...tadika CikMat udah nak sukan...Ahad ni hari sukannya...
sakan berlatih sukan hari-hari kat sekolah..
seluar sekolah jangan cakaplah...
penuh kemuncut!..jenuh cabut hari-hari...
entah apa acara yang dia masuk tu,..idak teman tahu...
silap-silap CikMat salah seorang pengawal padang yang bertugas nanti...
tau sangat dah sesi suka tawaf anak bujang teman tu..




inspection..inspection...
anak yang nak bersukan tapi ayah lagik excited...
baru teringat anak bujang dia takde kasut sukan..
gigih heret teman & anak bujang dia panjat Tesco semata-mata nak masuk kedai Bata..






rm39.99..okehlah tu harganya..
kalo tahun lepas teman yang lagik excited pusing keliling padang utk amik gambar CikMat berlari.
tahun ni teman sub-con dah tugasan tu pada cik asbenn...
teman cuma nak duduk bersenang-lenang bawah khemah tepi padang ajer...
tak dayo mak buyung nak berkejaran dengan kandungan 31 minggu nie...





makcik diva yang semakin diva sekarang...
tak boleh dipegang sikit..asyik nak menggeram ajer..
tak boleh jugak kalo pasir membuang dia tu terlebih basah atau terlebih "baja"..
macamlah teman ada tumpang guna pasir membuang dia...
udahla teman ni tukang jemur pasir membuang tak bergaji dia...
lagi mau buat perangai diva..
suruh sapu lantai pon malas!






abang gagah di dapur..
sambil dia memasak,..sambil dengar buah hati dia berceloteh kat tepi...
berceloteh sambil baring bertongkat leher atas lantai kat dapur..





dan bila abang gagah masuk dapur..
kompemlah menunya adalah western...
samada spaghetti..ataupon Salmon Steak..
macaroni cheese pon masuk dalam senarai kadang-kadang..
memang tak sampailah cita-cita teman nampaknya...
cita-cita takmo berat cecah 70kg sebelum beranak...
nampaknya kene upgrade sikitlah cita-cita..
kene make sure berat badan tak cecah 75kg sebelum beranak...




terkini dari mak buyung...




gambar minggu lepas @ 30 weeks...
 baju kembang payung...
cik abang tu siap buat muka pelik tengok teman pakai baju macam nih..
yelah..selalu dah biasa tengok buah hati tu versi brutal & selamba..
tup-tup sekali tengok buah hati dah jadi ayu semacam pakai baju berenda macam nih..
hahahahahaha....
terpaksa yang...sumer t-shirt & blouse I udah sendat tang perot...
cannot go anymore...





okeh..esok dah start sesi check up 2 minggu sekali...
sapa nak join?..jom..pukul 8pg tunggu kat KK Tupai,Taiping k!
tak sabar nak pegi klinik berebut parking esok...mesti best!
hahahahahahahaha...








5 comments

Feb 20, 2013, 6:50:00 AM

Ok je tu tak gemuk ah....nampak sihat ceria je...alhamulillah..cikmat mesti excited dapat kasut sukan baru...mesti lari lagi laju pas ni hehe

Feb 20, 2013, 8:33:00 AM

Nini tetap comel, tu yang abg gagah tu sayang...anak sulung Nini makin gebu nampaknya...

Feb 20, 2013, 3:09:00 PM

Akak berkenan blouse Nini tuh, cantik! Tengok dari depan camtu tak nampak macam mengandung pun. Berjasa blouse tu :)

Feb 21, 2013, 8:35:00 AM

salam nini.. wah terer cik abg dia memasak yer.. nini masih nampak comel.. tak nampak pun badan naik sgt.. selamat bersukan utk cik mat.. dgn kasut baru tu, tentu semangat bersukan tu ada lebih sikit..

Feb 21, 2013, 11:07:00 AM

1.Sekarang semua sekolah memang sibuk berlatih sukan Nini.

2. Bestnya en abang masak Nini tunggu sebelah aje - letih ye

3. Nampak perut Nini macam tak besar. Masih banyak ruang lagi tu:)

Post a Comment