Ahli Kelab Kad !!

Feb 3, 2013

Home » , » Hey Mr Sexy!!

Hey Mr Sexy!!



Lain orang....lain citarasanya....
ada yang mahu pasangan hidupnya yang macho...
badan berketak...berkulit putih melepak...atau sawo matang...
romantik...dan semestinya yang beriman....
beserta pakej yang paling penting....






poket mesti penuh berkepuk!!!
Syarat poket tu adalah sangat di-aplikasikan dalam kehidupan sekarang ye..
tak kisahlah tak berkepuk sangat..
asalkan mampu pikul tanggungjawab...
dimana ada kemahuan memajukan kehidupan kita...
disitu DIA tunjukkan jalannya...tak gitu?






tapi bagi teman...




mendapat pasangan hidup yang sangat ohsem skillnya dalam ilmu....

























MEMASAK...






adalah sangat......


















SEXY....
sama sexy dengan hidangan dinner malam nih.....






walau kulit dia tak putih melepak sbb teman memang tak berapa berkenan lelaki berkulit putih..
walau poketnya tak berkepuk teball..
sebab poket seluar dia selalu bocor..koyak sebab selalu sangat buh pen dalam poket..
walau dia tak romantik sebab dia memang jenis suam-suam kuku bab ingat-mengingat tarikh2 penting..



tapi,....dia HOT & SEXY dimata teman....
semua skill dia pulun sekaligus...
baik dari bertukang...bercucuk tanam...ternakan binatang...bab kesihatan...mahupon bab memasak!!
hadooii....separuh gila hokey bila tengok lelaki gagah nih masuk dapur dan masak Salmon Steak...
rasa macam nak lempang-lempang pipi dobot..
hahahahahahahaha





Hey Mr. Sexy....
U make me crazy!!! aaaarrrrgggghhhhh!!!







12 comments

Feb 3, 2013, 11:16:00 PM

Jelez...

Feb 3, 2013, 11:41:00 PM

giler glamer mkn malam akak..hahahahaa

Feb 3, 2013, 11:47:00 PM

Kata arwah mak makchaq biaq sakit di mata jangan sakit di hati...



Feb 4, 2013, 6:59:00 AM

Org puteh sungguh dinner ko kan.. aku rase anak dlm perot ko mate kale biru la.. heheheh..

Feb 4, 2013, 9:08:00 AM

Nantikan....
Bila cik mat dah besar, sure dia akan 'more or less mcm ayah dia....sexy....wohooo...

Nampaknya dia dah biasa tgk / jadi assistant sekali bila ayah dia buat sesuatu... tgkla tu, dah sibuk di dapur, ekeke

Feb 4, 2013, 9:25:00 AM

fuyooo hidangan macam masterchef la

Feb 4, 2013, 11:29:00 AM

Nini, lapar tgk

Feb 4, 2013, 12:40:00 PM

Wallamak...sodap e salmon tuuu. Best betul ada masterchef sexy kat umah ni. Bukan senang nak carik ni, dik. Alhamdulillah dijodohkan dgn dia. Semoga bahagia sampai syurga ya, nini.

Feb 4, 2013, 5:00:00 PM

bestnya suami suka ke dapur...mr hubby akak sekarang ni pun adalah ke dapur...tolong siang ikan hahahaha..menu dinner yang sangat ohsem!

Feb 4, 2013, 5:47:00 PM

Alhamdulillah Nini dapat jodoh si sexy tu, semoga berkekalan hingga ke syurga, amin.
Akak nampak ikan tu yg sexy, slurrrppp! :D

Feb 6, 2013, 9:50:00 AM

saya pun nak jadi sexy lah.
balik ni nak start belajar memasak...bahahahaha

Feb 7, 2013, 1:05:00 PM

Dah Daddy Ziyyad pun jeles dgn tuan doktor Nini hihi...

Post a Comment