Ahli Kelab Kad !!

Feb 1, 2013

Home » » kecelaruan konfigurasi

kecelaruan konfigurasi


Sakit jiwa bila terpaksa tulis blog guna eee pad.
Jenuh nak tekan huruf sebutir..sebutir..
Bila terlaju sikt tekannya,..mulalah ntah hape2 yang teman taip.


Apa yang dah jadi dengan pc gabaks teman?
Entah!..pakar IT teman aje yang tau..
Semalam dia buat kata kunci baru untuk line streamyx kat umah..
Tak sangka la pulak pc gabaks teman tak dapat menerima kecanggihan tersebut.
Maklum ajelah..udah 7tahun usia pc tu..
Makanya,..kalo tulis blog guna eee pad,...
Memang nan ado sekeping gambar yg dapek teman upload..
Tak tau jugak apsal tak boleh upload gmbr dari eee pad..
Tak koser nak semakkan otak pikir..

Jadi,tunggu ajelah sampai pc kesayangan teman tu kembali beroperasi..
Sekarang terpaksa bergantung kasih dgn eee pad dulu..

7 comments

Feb 1, 2013, 2:48:00 PM

Okeylah jugak tuuu. Tak de salah eja ke apa. Akak kalau taip kat tablet, siap dua huruf sekali keluar. Maklumlah jejari tombam. Makna pun silap2 ke laut. Hahaha.

Feb 1, 2013, 3:14:00 PM

Takpalah, janji ada updet *sambil pejam mata bayangkan wajah Dobot*

Ehh..

Feb 1, 2013, 4:50:00 PM

Memang leceh blogging pakai ipad. Tak tau mcm mana nak upload gambo. Smoga pc cepat sembuh.

Feb 1, 2013, 4:53:00 PM

semoga pc tu cepat sembuh

Feb 1, 2013, 7:38:00 PM

baikkk

Feb 2, 2013, 7:48:00 AM

hihihi..mmg kalo dh terbiasa guna pc..sy pun sama, kalo update blog guna hp, sure byk typo..hikhikhik

Feb 2, 2013, 5:02:00 PM

Nini, boleh lah upload foto dari Ipad.. Tapi Nini kena type your entry dari Blogpress dulu.. then photo select from iPad gallery ( photo yg Nini snapped via iPad atau Nini upload dari camera masuk ke iPad - yg ni Nini kena beli gadget dia lh) ..tapi taip macam ayam patuk jagung tu, well tak dapek akak nak nulung yoo..hehe.. Mmg cengitu cara menaip kat iPad pun..

Post a Comment