Ahli Kelab Kad !!

Oct 7, 2011

Home » , » Baby TV punye pasal...

Baby TV punye pasal...

sape kenal dengan logo nih??

haaa....
ada ke sesapa yang anaknye atau dirinya sendiri peminat fanatik channel tv 618 nih??
sila angkat bahu....!!
teman ada satu cerita huru-hara nak story-mory nih..


gini al-kisahnya... 
semalam pagi mak & bapak..
tengah bizi chatting2 pasal program minggu depan..
sekali terdengar..
suara anak teruna melalak tak tentu pasal depan tv..
sape pulak la yang berebut channel tv dengan anak teruna tuh..
takkan dobot kot...


sebagai omak yang prihatin..
**prihatin sgt..padahal telinga dah bingit dengar lalakan budak tuh**
pegila teman jadi dayang anak teruna tu kejap...
bila ditanya kenapa..
yang dok di-ulang cakap cuma..

"nak butterfly..nak butterfly..."

omaknye yang blurr-blurr pon tekan la channel 618..
sekali yang keluar cuma...
lebih kurang cenggini la katanya...

this channel is not included in your subscriptions..


hambek koo.....
rupanya siaran free udah tamat...
memang tak perasan lansung...
Cik Mat pulak memang peminat fanatik Baby Tv...


dek kerana kejadian huru-hara nih..
ayah pon suruh la call asteruk..
nak tanya berapa hengget plak nak kene tambah kalo nak langgan Baby Tv..
asteruk kata kene tambah 5 hengget lagik untuk channel ni sajor...


terus ayah kasik green lite utk tambah channel..
kata ayah..
daripada kita kene dengar dia mengaruk siang malam..
sampai kita nak separuh mental...
baikle tambah aje channel tuh..
boleh aje digunakan untuk bakal-bakal askar yang menyusul kemudian nanti..
tak pon..kalo tetamu dtg..
tu pon salah satu entertainment utk bebudak...


dengan bertambahnya channel Baby Tv..
pakej asteruk teman pon bertambahle harganya...
kompem dah tetiap bulan bayar rm91.10 sekali dengan asteruk beyond,tax bagai...


encik ayah...
setiap kali bayar bil asteruk..
sila ingatkan balik kejadian ini ye...


kanak-kanak yang telah tenang setelah masalah selesai..
apsal seluar atas kepala?..
ntah..malas nak tanya dengan dia...






4 comments

Oct 7, 2011, 10:14:00 AM

hahahha.. tu seluwo ke? teman igtkan sekap rambot. hahahah

Oct 7, 2011, 10:38:00 AM

hahaha...sib baek anak aku tak reti demand lg nak tgk asteruk...kalo tak...kitorang yg teruk!

Oct 7, 2011, 10:55:00 AM

huhuu... mujur lah dah dpt diselesaikan..

rumah kami belum pasang astro lagi...

Oct 7, 2011, 11:06:00 AM

sebijik cam ank sy..acha..nanes² nk tgk baby.com....tp klu die dah tgk org len nk tgk channel len dah x ble...aduyaiii.....sy x msk pon lg..xtao nk msk @x...hhahaha..suh die tgk 107(high 5) aje..hehehehe

Post a Comment