Ahli Kelab Kad !!

Oct 2, 2011

Home » » Dobot da' gangster..

Dobot da' gangster..

hujung minggu yang bizi..
tak sempat nak menghupdate blog..
time kasih byk2 pada geng2 baru yang datang terjah blog teman nih dari segmen Lulu...
later-later on la eh kita kongsi macam-macam cerita best...



dobot dan mangsa "mainan" kesukaannya...


bukan dia makan pon cicak tu..
stok buat main-main ajer...
bilda dah putus ekor cicak tu...
cicak tu pon dah ala-ala nyawa ikan...
blah la dobot...


1 comment

Oct 3, 2011, 8:55:00 AM

cicak pe warna itam tu....huhu

klu kucen aku dulu semua pakat gile nk mkn cicak pantang tgk aku pgg penyapu...semua pakat keliling kaki ...aku pakar penangkap cicak terhabat dulu..... windu ye kucen2 aku.... semua pakat mati abis dah....


tp org kate tak elok bg kucen mkn cicak sbb ade racun dlm bdn cicak tu ... tp kucen aku suka sgt ....

Post a Comment