Ahli Kelab Kad !!

Oct 6, 2011

Home » , » A day in Lost World Of Tambun

A day in Lost World Of Tambun

entry bertunda yang ntah berapa kali duk tersangkut tak publish2..
disebabkan tukang taip agak-agak malas + lemau..
entry ini dibuat berdasarkan penceritaan bergambar..
hahahahahha



Untuk sambutan harijadi Cik Mat yang ke 3 tahun...
kami menyambutnya di...

L.W.O.T.

walaupon pagi tu kemain teman bangun pagi untuk buat bekal sarapan...

sandwich telur & teh o'...

tapi..
tetap jugak hati tu menyinggah kat...

McD Drive Thru Tambun...
sempat lagik sambar breakfast set B..


aksi mereka yang over kat dalam kereta..
menyampah!!

kami semua masuk secara diskaun dek kerana En Hanit ada byk tiket diskaun..
Cik Mat pulak masuk secara free setelah membodek akak security..
hahahahaha


MIL teman yang penuh tangan dok angkut kain tuala anak-anak menantu..


si gorjess yang memasing mandi takat siram sikit-sikit...
yang penting muka,ketiak kene basuh..
gigi kene gosok!!


ok..
walaupon takmo letak gambar mamat nih..
terpaksa jugak buh sbb kerana kmaera henpone beliaulah..
ada kenangan bergambar...

korang tengok gelagat dua budak kenit kat belakang tuh...
dua-dua dapat masuk free tau..
padahal ketinggian diaorg lebih dari sukatan kat situ..


kandid yang pelbagai gaya...
seksa nak kumpulkan semuanya supaya boleh bergambar...



at last,..
berjaya!!

masing-masing dok kepit pelampung..
tapi Cik Mat bergaya aje lebih..
dia bukan nak pakai pelampung pon..

hero-hero hindustan..
hahahahaha


tempat yang besday boy paling suka..
seksa betul nak tarik dia dari sini...

kat sini pulak..
tempat mak bapak bersuka ria..
harusle kitaorg take turn bersuka ria naik benda nih...
jangan tak caye..
MIL naik 2x tau benda nih...
hahahahahaha

gambar mandi manda memang tak dapek la nak ambik..
sakan main sumer games lebih melampau dari nak amik gambar..
nath berapa puluh kali menjerit pon tak tau...


 paling tak boleh terima...
MIL selamba aje naik sumer benda nih...
siap boleh lambai-lambai tangan...
terbaekk la mak!!

teman naik kapal berayun tu sekali ajer..
rasa cam terkeluar jantung & perot setiap kali benda tu berayun..
menjerit sampai kramp sumer rongga mulut..
tobatttt...
takmo naik dah!!


kitaorg sempat lagik naik keretapi dalam tu untuk tawaf dalam zoo dia...

Cik Mat yang puas melalak sebab takmo keluar dari dalam air...

ntah apa aje gambar yang diamik dek Apis nih..

setiap kali tengok gambar nih..
rasa nak tarik muncung cik asbenn kuat-kuat..
saje tau nak kasik spoil gambar cun..


MIL teman yang gagah berani naik sumer permainan...


team-mate kami..
En Hanit & Kak Zira..


angsa nih sebenarnya nak sudu bontot Apis..
hahahahaha


kiut giler menatang nih..
cam dobot!!


nama haiwan ni teman tak tau..
blom study abes..


ni teman tau..
anak landak..

bird sister old burung kaka tua ni garang giler..
rasa nak sekeh aje!

dia ni pon garang..
asyik menjerit je kejenya..
tak hingin amik gambar dengan dia...

kiut!!..
rasa nak picit-picit...



itu ajelah cerita sambutan besday Cik Mat...
kitaorg bertapa dalam taman tema tuh..
dari pukul 10pg sampai 4petang...
berhenti pon sebab hujan lebat..
kalo x,..
mau sampai malam gamaknya..
hahahaha...
melampau!!!


7 comments

Oct 6, 2011, 4:00:00 PM

beshnya..sy xmen2 pon bnda pusing tu..

Oct 6, 2011, 4:43:00 PM

wah dah banyak binatang kat sana ye...dulu masa gi de harimau je....

Oct 6, 2011, 5:53:00 PM

lama dah tak gi lost world, mesti tiket dah naik kan ;)

Oct 6, 2011, 6:07:00 PM

macam best la.. x penah pegi pun lagi..

Oct 7, 2011, 9:38:00 AM

sakan berkelah satu family kat tambun yer.. LWOT ni group sunway lagoon juga yer? sbb tgk macam sama dgn sunway lagoon aje..

Oct 7, 2011, 10:32:00 AM

abis pantang & baby besar ckit harus pegi ... yeaH!!

sbb enPanjang dah sebuk dok plan perjalanan/percutian hujung tahun

Oct 7, 2011, 10:57:00 AM

laa.. dtg IPoh ker.. apsal tak calling2.. ;)

Post a Comment