Ahli Kelab Kad !!

Oct 28, 2011

Home » , » Teatime with Chatime

Teatime with Chatime

korang perasan tak ada ikon baru dalam akaun nuffnang??..
atau cuma teman aje yang baru perasan....










Date: 5 November 2011
Time: 3.00pm – 5.00pm
Venue: Chatime @ Eat Food village, Publika, Solaris Dutamas



kalo korang ada masa terluang & nak join event nih....
sila lah jangan segan jangan malu mendaftar diri untuk Teatime with Chatime di Nuffnang


kalo rasa-rasa takot sesat nak pegi sana,..
refer aje pelan lokasi nih :



teman tak dapat la nak join event nih...
sejak-sejak berhijrah ke Taiping...
payah sangat nak dapat jumpa balik kroni-kroni time belajar & keje dulu..
mana taknye..
sumer masih lagik di KL...
paling syahdu bila memasing dok buat conference dalam fb..
ajak buat gathering!!
selalu sangat tak dapat attend gathering diaorg disebabkan faktor masa & jarak...
jangan kata gathering..
nak g lepak minum sesama pon payah!!


mesti best kalo boleh lepak sama-sama..
sambil minum-minum cenggini...
rindunya pada zaman bujang dulu...





4 comments

Oct 28, 2011, 9:53:00 AM

Tak perasan plak ada icon tu, nak kena check dulu ☺☺

Oct 28, 2011, 10:05:00 AM

ai yang kat kl ni pun x penah dapat join gathering ngan kawan2 lama..sume slalu x kena masa...sampai dah majuk dah memasing...

Oct 28, 2011, 10:13:00 AM

fiza : nini pon baru perasan arini..muahahahah


Ling : kita serupa!

Oct 28, 2011, 11:00:00 AM

hohoho.. lame gile aku tak bukak nuffnang.. ntah bape la kutipan duit raye dalam tu.. hehehe..

Post a Comment