Ahli Kelab Kad !!

Oct 20, 2011

Home » » Sape nak??!!!!!! ~keputusan dah keluar ~

Sape nak??!!!!!! ~keputusan dah keluar ~

TERLEKAT!!!
MELEKAT!!
DILEKAT!!!




sape mau??!!!....
kupon nih teman dapat sebuku dari adik lelaki teman yang keje dengan kepsi...
disebabkan tarikhnye boleh pakai sampai hujung bulan depan...
meh la kita bergiveaway gitu....


takde syarat spesifik..
cuma setiap peserta terhad untuk sekali penyertaan..


sila tinggalkan komen anda berbunyik cenggini....

contoh :

Mau kupon KFC Zinger Burger 1 !!
email : dobot @ gmail.com


komen anda takkan dipublish sehingga pukul 3pm esok...
pemenang dipilih berdasarkan nombor komen anda...
nombor kene pilih esok...
depends pada berapa banyak penyertaan...
  

tambahan entry :

baik....
sesi bergiveaway udah pon tamat....
doblas aje pesertanya..
alhamdulillah.....
bagi pemegang passeport nombor komen yang berikut...
sila nantikan aje email dari teman ye untuk permintaan address...


no. 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12

semua adalah pemenang!!!!!!
kupon ini akan dipos keluar selewat-lewatnya hujung minggu ini ATAU awal minggu depan..
menggunakan pos mesia & menggunakan setem 60sen - rm1...
 (bergantung pada kawasan kediaman anda )
kupon yang bakal anda semua terima mungkin tak sama dengan permintaan anda tapi insyallah..
mungkin anda dapat lebih dari 1 kupon!!!



sekian !


14 comments

Oct 19, 2011, 8:29:00 PM

"hei dobot, apa kau tenung-tenung? zinger burger aku tu, bak sini!!"




amacam, komen macam ni buleh ka? heheh


zahanajwa@yahoo.com

Oct 19, 2011, 8:48:00 PM

Lulu nak kupon kepsi 3 pc chicken

lulu.caldina@gmail.com

Oct 19, 2011, 9:08:00 PM

nak kupon regular pizza 1!!

nur_hani10@Yahoo.com

Oct 19, 2011, 9:14:00 PM

Mau kupon KFC 3 pcs chicken!!
email : shidasyakirin@yahoo.com

Oct 19, 2011, 10:49:00 PM

Mau kupon Any Large Pizza 1 !!
email : shida_mirma@yahoo.com

Oct 19, 2011, 11:07:00 PM

salam...ya join...

Mau kupon KFC 3pc chicken 1!!
email : fizalya82@yahoo.com

Oct 19, 2011, 11:36:00 PM

wah...mcmana kat sini tak dapat..kalo keje dlm je leh seludup kuar ek..

nak jgk tp email malas nak cek le

Oct 20, 2011, 12:00:00 AM

mau kupon KFC Zinger Burger!

email: norhafizahjaimin@yahoo.com

Oct 20, 2011, 6:46:00 AM

MAU 3PCS CHICKEN 1!!!!!

nooradina@gmail.com

Oct 20, 2011, 7:46:00 AM

Mau kupon KFC Zinger Burger 1 !!
email : miszpuannina @ gmail.com

Oct 20, 2011, 11:04:00 AM

mau kupon PIZZA HUT 1...

Silalah berikan saya supaya saya sempat makan sebelum bersalin..haha

Oct 20, 2011, 12:08:00 PM

ini entry semalam.. adoiiii.. mintak2 ada lagik..

mauk 2-pc kfc chicken
churalliya@gmail.com

maukkkkkkkkk....

Oct 20, 2011, 12:41:00 PM

mau mau mau yg 3 pcs chicken leh..nyum2

Oct 21, 2011, 8:37:00 AM

alahai.. terlepas sudah.. rugi2.. tahniah untuk semua yg berjaya dapatkan kupon2 tu..

Post a Comment