Ahli Kelab Kad !!

Oct 25, 2011

Home » » Langkawi Journey Pt 2

Langkawi Journey Pt 2

Lepas solat Asar...
gebak-gebuk...
terus bergerak pegi...

naik kabel car..!!!

tiket kabel car cuma rm15 untuk orang dewasa...
dulu harga tiket rm30...
tapi perlu tunjuk i/c korang dulu...


serius sangat cuak!!!
tapi mengcover rasa cuak teman dengan selamba aje makan roti dalam kabel car..
hahahahaha

Cik Mat?
entah..xde rasa cam takut pon..
sengih aje..

MIl yang sampai pejam2 mata sebab takut sangat bila pandang ke bawah..
time tu rasa sangat macam nyawa di hujung tanduk...


tapi..
tak dinafikan..
pemandangan dari dalam kabel car..
sangat..sangat...sangat...cantik!


bila dah sampai atas tu pulak...
lain cerita yang jadi..
Cik Mat tak mau dipegang..
asyik nak berlari aje kejenye...
penat semua orang nak kejar dia...


tengok tu..
teman dah start buat muka naik hangin..
bila Cik Mat sibuk nak julurkan kaki dia ikut celah-celah lubang tu...
adeiii..rasa cam nak sekeh!!


kesian budak nih...
adik sape la nih....


k-pop fever..

MIL yang dah letih kejar cucu...








yang ni pulak..
foreigner celop tengah mengorat budak sekolah...



tak abes-abes suh posing...




satu-satunya gambar Cik Mat yang senonoh sikit...

lenguh sumer urat lutut dok turun naik pangjat tangga..
tapi memang best!!

untuk malam malam pulak...
memandangkan ada banyak sangat kupon kepsi yang adik teman kasik..
malam tu kitaorg berjamu kepsi sebagai hidangan malam...


acara bebas dalam bilik...

Cik Mat bergomol dengan acu dia...


memandangkan teman ni versi tak berapa tahan sejuk..
harusle ada stokin belang-belang nih...


ni pon banyak gambar yang dah masuk lembaga penapisan...
untuk part 3 nanti teman cerita aktiviti pegi Island Hpooing & Mangroove pulak...



5 comments

Oct 25, 2011, 2:49:00 PM

aku penah naek skali.. paling cuak bila ader angin, tetiber gondola tu benti n aku berbuai2 je kat atas tu.. fuhh... senak perot.

Oct 25, 2011, 3:56:00 PM

Waaa baru pergi bercuti... Seronoknye... Me pon nak sgt cuti2 ni tp bole bercuti atas katil je, a k a bedrest skrg2 :(

Oct 25, 2011, 4:28:00 PM

dari atas cable car tu bleh nampak gmbr muka senyum kan.. gmbr pulau sbnarnya.. ada gmbr tu, tp sipi2 jek..

Oct 25, 2011, 4:46:00 PM

hahaha.. part naik kabel car tu mmg gayat seh.. kat tengah2 tu rase cam nk jatoh..

Oct 25, 2011, 10:47:00 PM

aku x merasa nak naik cable car! laki aku gayat!

Post a Comment