Ahli Kelab Kad !!

Oct 28, 2011

Home » , » Magik..

Magik..

cerita magik malam tadik....
dalam pukul 8.30malam cenggitu la....


sebelum black out di-ikuti petir & kilat yang kuat....


Cik Mat yang tekun mengadap Indahnya Iman channel 106...





selepas black out...





ada pendatang yang berbulu tumpang sama!!!!



hahahahaha...
korang percaya tak dobot takut guruh?...
tak percaya?...
miahahahahahahhaa....
tapi..itula hakikatnya....
dari lepas black out sampaila padam lampu nak tido..
dobot tak mau berganjak dari atas tilam..
terpaksa la teman angkat dia buh atas kerusi sebab nak pasangkan cadar tilam..
tak kose nak tido atas tilam bogel cenggitu..


 buat pose ala-ala tenggiling nak cover malu...


ko takut guruh dobot?..biar btol.....



apsal tilam tu bogel?...
kalo time siang hari..
memang teman bogelkan tilam tuh..
tak kose la selang 2 hari asyik nak kena basuh sarung tilam...
tu pon cam dah nak koyak sarung tilam tuh..
sebab??!!
ada sepasang tangan kecik tuh..
laju sangat tolong "menconteng" kesucian warna cadar tu dengan macam-macam kotoran!!









4 comments

Oct 28, 2011, 10:04:00 AM

ei...geram le nengok dobot tu....

Oct 28, 2011, 10:14:00 AM

Ling : dah naik menyampah tengok dobot ari2..(nyampah ke?..hahahah)

Oct 28, 2011, 10:19:00 AM

perghh.. manja gil si dobot tu... nak landing tempat yg besh2 jerk :)

Oct 28, 2011, 11:01:00 AM

hohooh... dobot takut guruh??? macam tak caye.. dalam ati ade taman la dobot nih.. =D

Post a Comment