Ahli Kelab Kad !!

Oct 11, 2011

Home » , , » Semuanya dalam kenangan

Semuanya dalam kenangan

teman dulu..
dari darjah 4..
membawakla sampai form 3..
memang setia sangat dengan pasukan beruniform Pengakap..


apa yang best sangat pengakap?
entah!..
maybe banyak kene pegi camping..
masuk hutan...
yang paling penting..
ramai geng satu kepala masuk pengakap..
hahahahahaha


teman tak banyk simpan gambar time sekolah dulu...
ate,..mana ada kamera sendiri..
nak pinjam dengan abah tapi takot..
hahahahahahah


baru-baru nih..
ada geng-geng sekolah dok upload gambar lelama kat fesbuk..
memang sakit jiwalah tengok gambar lelama...
al-maklumla...
time tengah kulit muka jadi PUTIH sangat!!








gambar tahun 1996...
tak payah tekalah time nih teman form berapa..
malas nak bagitau...haha
masa time nih..
teman dah kenal dengan Puan Eda..
dah dekat 15 tahun kitaorg jadi sahabat...


dalam masa yang sama...
teman dah sedia kenal dengan kak Najwa

 senior kami di sekolah & asrama..
ayah kak najwa merupakan cikgu feveret bebudak sekolah..
selain dari kak najwa ada adik lelaki bongsu yang ensem... ( ",)



cuma dalam banyak-banyak gambar..
tang gambar ni aje yang tak boleh blah.....



apsal la pegi bubuh gambar awek yang dok pegang bendera pengakap nih...
gile PUTIH kulit muka!!!



hahahahaha....
kenangan lama...
bila difikirkan balik...
terbentang semua kenangan manis & pahit..
yang menjadi pengajaran dalam hidup kita..







2 comments

Oct 11, 2011, 9:02:00 AM

hahahha.. muke bini aku dulu... hahahha.. nak gelak aku tgk muker die.. tp tu la yg menjadi pojaan hati ku.. hahah... aku rasa ada nampak gamba nih kat FB. tp aku dok cari2 tak jumper pon gambo bini aku. isk.. hahahah. neseb baik ko bulatkan emy.. kalo tak jenuh, tak jumper.

Oct 11, 2011, 3:59:00 PM

weewiitt ;)

Post a Comment